reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

A Ola na urodzinki od chrzestnego dostała te klocki magnetyczne GEOMAG i bardzo je lubi :tak: Takie drewniane klocuszki tez jej kiedyś kupiłam, tylko one są 3cm/3cm, takie małe i Ola je wkłada do buzi, zaczęła ta farba z nich się barwić :baffled: No i je schowałam - jeszcze nie czas na taką zabawę ;-)

reklama
Anja pytałam tej kolezanki ale ona nie zna ulicy powiedziała tylko ze niedaleko koscioła..
jak znajdziesz to daj znac - wykorzystam Cie do kuopna 20tek;-)

A Ola na urodzinki od chrzestnego dostała te klocki magnetyczne GEOMAG i bardzo je lubi :tak: Takie drewniane klocuszki tez jej kiedyś kupiłam, tylko one są 3cm/3cm, takie małe i Ola je wkłada do buzi, zaczęła ta farba z nich się barwić :baffled: No i je schowałam - jeszcze nie czas na taką zabawę ;-)

Mamjakty nie boisz sie ze naje sie kulek? Michasia geomagi w najdalszej skryjowce schowane...

Help !!
Dziewczyny z jakich firm używacie kubków niekapków????Bo ja to mam już chyba wszystkie modele dostępne na rynku...Nie chce Zarazek pić mi z kubka...Kocha te swoje buteleczki Aventowskie i każdy nowy służy mu do zabawy a nie picia....
Z tego co wyczaiłam to u niego ustnik musiałby być twardy już ( zęby ) ale żeby nie leciało z niego strasznie mocno...Bo np Avent ma ustnik fajny twardy ale Piotrek sie krztusi....Znowu Lovi ma za słaby przepływ....i tak metodą prób i błędów szlag mnie trafiać zaczyna....
Słyszałam, że Nuby są dobre ale nie wiem....pomożecie coś??

Help !!
Dziewczyny z jakich firm używacie kubków niekapków????Bo ja to mam już chyba wszystkie modele dostępne na rynku...Nie chce Zarazek pić mi z kubka...Kocha te swoje buteleczki Aventowskie i każdy nowy służy mu do zabawy a nie picia....
Z tego co wyczaiłam to u niego ustnik musiałby być twardy już ( zęby ) ale żeby nie leciało z niego strasznie mocno...Bo np Avent ma ustnik fajny twardy ale Piotrek sie krztusi....Znowu Lovi ma za słaby przepływ....i tak metodą prób i błędów szlag mnie trafiać zaczyna....
Słyszałam, że Nuby są dobre ale nie wiem....pomożecie coś??

U nas był Lovi miękki i sie nie sprawdził a ten twardy to od 12+ więc trzymając sie twardo etykiety mogę stosować od dziś :-D . Żartuję oczywiście, twardy leży a w między czasie szwagierka z USA przysłała mi właśnie Nuby ze słomką. U nas sie sprawdził i wizualnie bardzo mi sie podoba.

reklama
Jacek też niekapka nie trawi, mamy aventa....Woli pic ze zwykłego(takie kolorowe plastikowe z ikea)- oczywiście połowa soku na bluzce;-)no, ale może szybciej opanuje tą umiejętność, zobaczymy;)

Do góry