reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Daga, gufo bardzo dobrze się nosi;-) , słuszny wybór, my do Natalci też takie kupujemy, nie są za drogie, jak się zniszczą (wiadomo), to nie jest żal... Do mata też kupiłam takie w ccc, ale nie zimówki, bo mu żadne nie pasowały, bo nie umiał wtedy chodzić i mu nie chciały przejść , jakoś tak dziwnie palce podkurczał, a teraz chodzi, to tez nie wychodzimy, bo butów nie ma , ale co tam, jakoś przebolejemy... byle do wiosny...
Kuleczka zastanów sie czy jescze warto takie drogie kupowac na ten sezon...
ja mam [podobne po Julce ale troche za duze jeszcze beda na nastepny sezon - sa z ecco - goraco polecam (młoda do dzis ma takie co zime)
ja mam [podobne po Julce ale troche za duze jeszcze beda na nastepny sezon - sa z ecco - goraco polecam (młoda do dzis ma takie co zime)
mamjakty
styczniówka 2009
Ja jednak zimowych nie kupuję, bo Ola nie chodzi po polku ;-) Do wózka zakładam jej po kuzynce, takie trzewiki zimowe, w ogóle nie zniszczone, też służyły głównie do wózka, więc ok. Na następny sezon kupimy jakieś fajne, widziałam i macałam te z Ecco i powaliło mnie jak one sa elastyczne - super! Fakt, drogie, ale sądzę, że warto - chociaż nie łaziłam po sklepach za butami, więc nie wiem jak inne się w tej dziedzinie sprawdzają, przechodziłam koło ecco to weszłam pomacać, bo wcześniej te buty były tu chwalone i faktycznie sa fantastyczne
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
a tak do poczytania:
Pierwsze buty dla dziecka - Małe dziecko - artykuł
Pierwsze buty dla dziecka - Małe dziecko - artykuł
Kupiłam Piotrkowi buciki dr.Fabio....http://drfabio.com/opis_produktu.php?id=033 23-27&kat=dzieciece Granatowe...tylko, że ja zapłaciłam troszke więcej niż na stronie...tak czy siak...Buciki są super bo Młody nie zauwazył nawet że mu je ubieram....są bardzo lekkie i można super dopasować szerokość stópki....wady : buty farbują....jasne skarpetki już mają ciemne paski i.....jak stópka jest grubsza i przylepiec jest tylko do połowy zapięty to ta odkryta część przykleja sie do dywanu i wykładziny w cudowny sposób uniemożliwiając dziecku wstanie z podłogi....a trzymają cholernie mocno....W sumie fajne buciki ale bez rewelacji....
Mamjakty porzadne buty ciezko dostac za nizzą cene niestety
a ja kupiłam (tzn sasiadka przywiozła mi z gorlic) mazurki i jestem zadowolona but skórka pełna mieki lekki suoer cena - 56 zł po przecenie normalnie 75 Polecam
mam 21 sa za duze i teraz ma i przywiezc 20 mamy kolor zielonkawy(pod moro podchodzi) to te sandałki na poczatku strony
Rozmiary 18-25 - Mazurek - skórzane buty dla dzieci
a ja kupiłam (tzn sasiadka przywiozła mi z gorlic) mazurki i jestem zadowolona but skórka pełna mieki lekki suoer cena - 56 zł po przecenie normalnie 75 Polecam
mam 21 sa za duze i teraz ma i przywiezc 20 mamy kolor zielonkawy(pod moro podchodzi) to te sandałki na poczatku strony
Rozmiary 18-25 - Mazurek - skórzane buty dla dzieci
aniaj151
Fanka BB :)
Też mam te same butyi takie samo zdanie na ich temat. Chociaż wydaje mi się że troszkę za bardzo usztywniają piętę.Z tymi rzepami to jest hit, czasem muszę pomagać Domisiowi wstać bo nie da rady się odczepić od wykładziny:-)Kupiłam Piotrkowi buciki dr.Fabio....http://drfabio.com/opis_produktu.php?id=033%2023-27&kat=dzieciece Granatowe...
Madzia podrzuć dokładnie w którym sklepie w Gorlicach kupujesz to się tam przejdę za butkami na wiosnę!!
reklama
izkab
matka wariatka
Kupiliśmy Karolci na roczek szczeniaczka uczniaczka (sama sobie w sklepie wybrała ;-)) i klocki drewniane kolorowe, o których ktoś wcześniej pisał (przepraszam, że nie pamiętam kto ). Nie wiedziałam, że klocki sprawią tyle radości, szczególnie starszej córce - jedna buduje, druga burzy i obie zadowolone jak byłam dzieckiem, to uwielbiałam się takimi klockami bawić