reklama
aniaj151
Fanka BB :)
My albo bodziaka z krótkim rękawem cienkiego i pajaca, albo cieplejszy bodziak z długim rękawem i spodnie pidżamkowe bez skarpetek (też mi na noc nie pasują). U nas w nocy jest ok 17-18 stopni
aga_q
TRZYNASTEGO :)
a ja kupiłam pajace z early days do spania i kurde nie rozumiem ich rozmiarówki bo do tej pory mała nosiła 3-6 i 6-12 (te nosiła jak miała 3,4 miesiące) no i kupiłam teraz kolejny rozmiar 12-18 i jest wielgachny
ja jakiś czas temu kupiłam te 6-12 i są już trochę przymałe - to znaczy zapnę Skrzata spokojnie, ale dekold mu się rozwleka
a teraz zakupiłam 3-pak w tesco w przedziale 9-12, czyli 80 cm.
są znacznie większe od tych 6-12 early days.
mamjakty
styczniówka 2009
nawet nie wiedziałam, że jest taka rozmiarówka - właśnie szukałam 9-12 ale tylko w early days - a te tescowe chyba podobne jakościowo, no nie? bo kiedyś body takie dorwałam i w sumie tez byłam zadowolona - tylko bardziej szersze od tych earlowych były - pajace też są szersze? bo mi własnie zależy na węższych nieco - bo jak są szerokie to Ola trochę w nich pływa i jak zgina nogi to ma je w kroczu
Tescowe pajace są równie dobre jakościowo i są węższe nawet od early days..moja Laura jest długa i chuda nam one pasują idealnie kupiłam na 80cm 9-12 11 kg te pajacyki! bo są też 80cm z tego co pamiętam ale mniej kg...więc czytajcie uważnie...z tyłu opakowania jest rozpisana rozmiarówka! a cena 32 zł za 3 pajacyki frotkowe myślę, że ok..a piorą się bardzo ładnie i nie rozciągają
aga_q
te tescowe chyba podobne jakościowo, no nie?
powiem Ci, że ja akurat z 3-paku ED w rozmiarze 6-12 byłam średnio zadowolona.
kupiłam wzór żółta krówka (czy jakoś tak) i bawełna była dość cienka.
te tescowe trochę gęściej tkane mi się wydają.
mamy zestaw: niebieski + pasiasty + kolorowe monstery
szerokość pod paszkami: 2x26 cm;
długość rękawka od pachy: 21 cm;
długość od ramienia w dół: 68 cm + piętka 13 cm
aga_q
ciekawi mnie czy te tescowe nie robia sie po praniu takie sflaczałe przy szyjce???
ja kupiłam teraz takie wykończone pod szyjką zwykłą lamówką.
w ED to była taka wystająca, jakby stójka.
u nas też te ED rozciągnęły się przy szyjce.
a te tescowe są dopiero co zakupione i jeszcze nie prane, ale nie wydaje mi się żeby się rozciągały.
reklama