reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

kuleczko jak zawsze zakupy bombowe

ja wypatrzyłam kozaczki dla młodego..cos takiego jak u Madzi na zdjęciu z gufo..tylko jednokolorowe są...i teraz się zastanawiam czy to będzie dobry zakup..i czy się sprawdzą...jejuuu masakra z tymi butami...

reklama
Lucy22, mam takie góralskie buciki, zakładałam Lenie na cienki rajstopki (na skarpetki były problem), stópki nie były przegrzane. Są naprawde ciepłe i mięciutkie super na spacery.

Dzieki dziewczyny, ale nie zgadzam się że dla dziewczynek sa ładniejsze ubrania. Dla chłopców naprawde są teraz super rzeczy, np. w reservd kids czy w tesco cherroke ubrania dla chłopców sa zdecydowanie ładniejsze.

a ja kupiłam pajace z early days do spania i kurde nie rozumiem ich rozmiarówki :eek: bo do tej pory mała nosiła 3-6 i 6-12 (te nosiła jak miała 3,4 miesiące) no i kupiłam teraz kolejny rozmiar 12-18 i jest wielgachny :dry: pomiędzy tamtymi rozmiarami różnica była niewielka, a pomiędzy tymi jest strasznie znacząca - też miałyście taki problem :confused:

Mamjakty - ja kupuję co prawda inne pajace, ale u nas to samo :eek: przeskok ogromniasty :wściekła/y: szczególnie nogi, a już mi się wydawało, że Karolci się nóżki trochę wydłużyły.....

Tak jest w ED....ich rozmiarówka jest jakaś pokićkana właśnie w tym przedziale...Właśnie dlatego ja zrezygnowałam z pajaców bo w te do 12 m Piotrek sie nie mieści a w te następne będą dobre za jakiś czas...nogi do samej zieeeeemiiii :-D :-D A rękawki praktycznie bez zmian ;-)
No i pamiętaj że te w Tesco i z Cherokee są tak samo szyte niestety...tzn są chyba 2 cm różnicy w długości nóżek :-)

A ja zostałam wyujana :-D....Pamiętacie ten kombinezon dwuczęściowy ?? Dostalam zły rozmiar...odesłałam im go i nic...i czekam 2 tygodnie...No to dzwonie do babki że co i jak i kiedy....A ona, że niestety ale moj rozmiar 86 poszedł do pani która chciała 74 i ja swój odesłałam i czekają aż ona odeśle swój...No to se myśle pięknie będzie wypizg w co ja młodego ubiore...No i na szybciocha kupiłam taki jednoczęściowy kombinezon na allegro-NOWY ( chciałam taki do wózka ) za uwaga 26 zł :-D :-D fajny jest, podszyty polarkiem spoko za tą cene...A najlepsze jest to że wczoraj doszedł ten na który tyle czekałam :-D Bądz tu mądry człowieku :-D przymierzyłam - pasuje ale młody wygląda w nim jak taki typowy gościu co telewizory pod pachami nosi :-D :-D ;-)u nas sie takich Karku nazywa :-)

a ja kupiłam pajace z early days do spania i kurde nie rozumiem ich rozmiarówki :eek: bo do tej pory mała nosiła 3-6 i 6-12 (te nosiła jak miała 3,4 miesiące) no i kupiłam teraz kolejny rozmiar 12-18 i jest wielgachny :dry: pomiędzy tamtymi rozmiarami różnica była niewielka, a pomiędzy tymi jest strasznie znacząca - też miałyście taki problem :confused:
w kroczku u nas są ok..niestety nogawki są za długie okropie się włóczą przez co są niewygodne i drażnią młodego!

a i kupiłam kozaczki,jak przyjdą do wkleję foteczkę

a z ubrankami problemu nie mam..mam swoje sparwdzone firmy gdzie ciuszki i dla chłopców są naprawdę ładne-no mi sie podobaja

Ostatnia edycja:
a my nie używamy pajaców.

Leni śpi w body z długim rękawem w skarpetkach i takich kalesonkach z reservd kids. Są bezuciskowe i dobrze trzymają skarpetki.
Bo ona zazwyczaj śpi na kocu zamiast pod kocem.

ja po kąpieli muszę szybko ubierać młodą i gdybym miała jej ubierać body, skarpetki i coś jeszcze to jakiś horror by był ;-) u nas trzeba szybko szybkoooo! :tak:
poza tym jakoś nie pasują mi skarpetki na noc :happy2: no ale to indywidualna sprawa ;-)

reklama
Piotrek śpi obecnie w bodziakach z długim....albo ewentualnie z krótkim ale wtedy ubieram mu spodnie od piżamki....bez koca...bez skarpet...ale w domu jest 26 stopni i właśnie dlatego nie kupuje już pajaców :-)

Do góry