reklama
Adiva jesli chodzi o buty to ja z niepewnego złodła bym nie kupiła noszonych ja naqwet jak po kuzynce dostawałam tak od razu pod śmietnikiem ustawiałam bo były wykoślawione i zdeptane.. teraz te co młodemu kupiłam to sa nowiutkie i od firmowe i z dobreggo domu wiec nie musze sie martwic poza tym mam jeszcze po młodej.. Zobacz w Bacie tam mozna ponizej 100 kupic całkiem fajne
Madzia gdzie mam zobaczyć??W Bacie???
perla2212
Fanka BB :)
po 1 to w UK nie ma rajstop dla chlopcow, tylko i wylacznie dla dziewczynek, a po 2 to tu nie ma az tak niskich temperatur nawet w zime, zeby byly konieczne (w razie co mam 1 awaryjna pare) i takie ocieplacze wydaja mi sie fajnym rozwiazaniem na spacery, jak wyciagne malego z wozkowego spiworka coby nie bylo mu w nozki zimno... okaze sie w praktyce jak za pare dni przyjdzie przesylka! ;-)Perla a nie wygodniejsze rajstopy nie skulaja sie na kostki..
ja bym takie Juli kupiła bo szpanerskie do przedszkola
ADIVA ten sklep co Madzia pisala to "Bata", maja dobre gatunkowo buty (moj szewc powiedzial ze kupuje buty tylko tej firmy) za w miare rozsadna cene, nie tylko dla dzieci...
Ostatnia edycja:
AAaahhhhaaaaa.....nie zajażyłam
No oki....trza bedzie sprawdzic i sie podowiadywać....
A na co zwrócić uwage przy wyborze butów na zime dla dziecka które nienawidzi butów???Lepszy przylepiec?Młody ma dalej podusie na stópkach i jak są za wąskie to nawet nie włoże mu ich....jeszcze jakieś sugestie?Musze sie kierować własną intuicją bo nie mam co liczyć na to że mi P pokaże czy mu wygodnie....u nas nawet skarpetki są BEEEE ;-)
No oki....trza bedzie sprawdzic i sie podowiadywać....
A na co zwrócić uwage przy wyborze butów na zime dla dziecka które nienawidzi butów???Lepszy przylepiec?Młody ma dalej podusie na stópkach i jak są za wąskie to nawet nie włoże mu ich....jeszcze jakieś sugestie?Musze sie kierować własną intuicją bo nie mam co liczyć na to że mi P pokaże czy mu wygodnie....u nas nawet skarpetki są BEEEE ;-)
perla2212
izkab
matka wariatka
Perla - ładne te buciki :-) ale ja bym Karolci nie dala rady takich założyć, u nas tak jak u Adivy nawet skarpetki są baaardzo beeee....
Ja mam na kozaczki na rzepy z boku i zakłada się je super
Ponieważ Karola jeszcze nie chodzi, więc za bardzo nie zwracałam uwagi na zdrowotność butów, ale jak tylko zacznie chodzić, to będę kupować takie ze znaczkiem uśmiechniętej stópki... buty są jedna z rzeczy na których nigdy nie oszczędzałam, szczególnie jeżeli chodzi o buty dziecięce
Ja mam na kozaczki na rzepy z boku i zakłada się je super
Ponieważ Karola jeszcze nie chodzi, więc za bardzo nie zwracałam uwagi na zdrowotność butów, ale jak tylko zacznie chodzić, to będę kupować takie ze znaczkiem uśmiechniętej stópki... buty są jedna z rzeczy na których nigdy nie oszczędzałam, szczególnie jeżeli chodzi o buty dziecięce
Piotrek chodzi ale w domu przy meblach...zanim zacznie mi spacerować w butach po śniegu to jeszcze wiele wody upłynie więc póki co daruje sobie specjalne buty....Co ja gadam ? Jemu to pewnie do tego czasu do numeru 25 śmierdziuszek urośnie
Perła buty mega :-) Bardzo fajne...natchnełaś mnie na buty na wiosne :-)
Perła buty mega :-) Bardzo fajne...natchnełaś mnie na buty na wiosne :-)
perla2212
dziekowac dziekowac :-)
na szczescie tutaj rzeczy dla dziecka sa bardzo tanie wiec mozna sobie pozwolic na swietne markowe ciuszki, buciki itd. jakbym miala wydac 100zl na 1 buciki (biorac pod uwage ilosci rzeczy jakie mu kupuje) to maz by mnie chyba wyeksmitowal ;-)
na szczescie tutaj rzeczy dla dziecka sa bardzo tanie wiec mozna sobie pozwolic na swietne markowe ciuszki, buciki itd. jakbym miala wydac 100zl na 1 buciki (biorac pod uwage ilosci rzeczy jakie mu kupuje) to maz by mnie chyba wyeksmitowal ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
klaudia011
perla2212 super buciki...a te nike to całkowicie mi do gusty przypadły...
ja na wiosne pewnie sprzedam pumy filipa bo są jak nówki i kupię mu inne...teraz ma adidaski takie cieplejsze typu salomon....i kozaczki zapinane na zamek z boku...
u nas z butkami nie ma problemu...moze temu ze ja hopla mam na tym punkcie i filip dosc wczesnie mial takie mięciutkie z adasia albo nike..;-)
ja na wiosne pewnie sprzedam pumy filipa bo są jak nówki i kupię mu inne...teraz ma adidaski takie cieplejsze typu salomon....i kozaczki zapinane na zamek z boku...
u nas z butkami nie ma problemu...moze temu ze ja hopla mam na tym punkcie i filip dosc wczesnie mial takie mięciutkie z adasia albo nike..;-)