reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Adiva jesli chodzi o buty to ja z niepewnego złodła bym nie kupiła noszonych ja naqwet jak po kuzynce dostawałam tak od razu pod śmietnikiem ustawiałam bo były wykoślawione i zdeptane.. teraz te co młodemu kupiłam to sa nowiutkie i od firmowe i z dobreggo domu wiec nie musze sie martwic poza tym mam jeszcze po młodej.. Zobacz w Bacie tam mozna ponizej 100 kupic całkiem fajne

Madzia gdzie mam zobaczyć??W Bacie???

Perla a nie wygodniejsze rajstopy nie skulaja sie na kostki..
ja bym takie Juli kupiła bo szpanerskie do przedszkola:)
po 1 to w UK nie ma rajstop dla chlopcow, tylko i wylacznie dla dziewczynek, a po 2 to tu nie ma az tak niskich temperatur nawet w zime, zeby byly konieczne (w razie co mam 1 awaryjna pare) i takie ocieplacze wydaja mi sie fajnym rozwiazaniem na spacery, jak wyciagne malego z wozkowego spiworka coby nie bylo mu w nozki zimno... okaze sie w praktyce jak za pare dni przyjdzie przesylka! ;-)
ADIVA ten sklep co Madzia pisala to "Bata", maja dobre gatunkowo buty (moj szewc powiedzial ze kupuje buty tylko tej firmy) za w miare rozsadna cene, nie tylko dla dzieci...

Ostatnia edycja:
ja mam fajne trapery własnie z Baty (pierwsze z prawej troche skopane przez młodą bo ona juz chodzila w wieku 10 mieś) srodkowe z nika kupione od kleznki czarne z gufo

Załączniki

• HPIM5510.jpg
    HPIM5510.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 47
AAaahhhhaaaaa.....nie zajażyłam :-D

No oki....trza bedzie sprawdzic i sie podowiadywać....

A na co zwrócić uwage przy wyborze butów na zime dla dziecka które nienawidzi butów???Lepszy przylepiec?Młody ma dalej podusie na stópkach i jak są za wąskie to nawet nie włoże mu ich....jeszcze jakieś sugestie?Musze sie kierować własną intuicją bo nie mam co liczyć na to że mi P pokaże czy mu wygodnie....u nas nawet skarpetki są BEEEE ;-)

Perla - ładne te buciki :-) ale ja bym Karolci nie dala rady takich założyć, u nas tak jak u Adivy nawet skarpetki są baaardzo beeee....
Ja mam na kozaczki na rzepy z boku i zakłada się je super :tak:
Ponieważ Karola jeszcze nie chodzi, więc za bardzo nie zwracałam uwagi na zdrowotność butów, ale jak tylko zacznie chodzić, to będę kupować takie ze znaczkiem uśmiechniętej stópki... buty są jedna z rzeczy na których nigdy nie oszczędzałam, szczególnie jeżeli chodzi o buty dziecięce :blink:

Piotrek chodzi ale w domu przy meblach...zanim zacznie mi spacerować w butach po śniegu to jeszcze wiele wody upłynie więc póki co daruje sobie specjalne buty....Co ja gadam ? Jemu to pewnie do tego czasu do numeru 25 śmierdziuszek urośnie :-D :-D :-D

Perła buty mega :-) Bardzo fajne...natchnełaś mnie na buty na wiosne :-)

dziekowac dziekowac :-)
na szczescie tutaj rzeczy dla dziecka sa bardzo tanie wiec mozna sobie pozwolic na swietne markowe ciuszki, buciki itd. jakbym miala wydac 100zl na 1 buciki (biorac pod uwage ilosci rzeczy jakie mu kupuje) to maz by mnie chyba wyeksmitowal ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
perla2212 super buciki...a te nike to całkowicie mi do gusty przypadły...:tak:

ja na wiosne pewnie sprzedam pumy filipa bo są jak nówki i kupię mu inne...teraz ma adidaski takie cieplejsze typu salomon....i kozaczki zapinane na zamek z boku...

u nas z butkami nie ma problemu...moze temu ze ja hopla mam na tym punkcie i filip dosc wczesnie mial takie mięciutkie z adasia albo nike..;-)

Do góry