reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

jedno co mnie w nim wkurza, to to, że jest odpinany tylko z jednej strony i jak Karolka będzie ubrana w kombinezon to ciężko będzie ją do niego zapakować :eek:

Fakt nie pomyśleli... trzeba sporo go odpiać żeby upchać w nim dzieciaka, ale kwestia przyzwyczajenia mysle, że będziesz z niego zadowolona ;-)

reklama
Adivkosuper zakupy:) a butki jaki rozmiar??
Moja też ma rajstopki z tej firmy są bardzo fajne i z abs:)
Madziu moja Laura już dawno stoi i chodzi koło mebli i w kojcu! Zastanawiam się nad butkami kapciami do domku .. tylko że ona ma małą stopę nie wiem gdzie kupić jakieś kapcie? może w Bartku? Na razie chodzi w skarpetkach z abs;-)

Rozmiar 20 ale jest troszke za duży....taki dopasowany do długości stopy nie wchodzi w gre bo Piotrek ma cudne podusie na stópkach i nie dałoby rady włożyć stópki nie mówiąc o zapinaniu ;-)

Dzięki :-) A z rajstopek będziesz zadowolona bo sa super....dziś je wyprałam i nie farbują ani nie mechacą...są co prawda troszke przydługie ale taka budowa mojego dziecka że nogi ma krótkie...

reklama
Kupujac rajstopy pamietajcie ze sie naciągają dlatego trzeba mniejsze kupowac Moj Krzys ciagle ma dobre 56/62 Jula tez długo w takich chodziła i to dosłownie

Julka 12 miesięcy bez paru dni -rozmiar rajtek 56/62 (teraz młody je odziedziczył)
zksdww.jpg
http://pl.tinypic.com/r/zksdww/4

Do góry