reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
taki śpiworek sprawdził mi się przy Oliwii, super sprawa. Mnie koc i okrycie na nóżki wkurzało bo koc spadał a tak to tylko rozpinałam zameczki po bokach małą do środka i wszystko było szczelnie zamknięte i nic nie spadało.
Teraz też zamierzam taki kupić a brudnymi bucikami nie przejmuję się wcale mi chodzi o wygodę.

Taki śpiworek byłby fajny ale z odpinanym dołem. A może da się jakoś kocyp pszeszyć na taki śpiworek???

Ostatnia edycja:
Ja mam juz śpiworek taki Mutsy Śpiworek do wózka Rider - zdjęcia, foto, galeria produktu i wczoraj założyłam na wózek bo zrobiło się strasznie zimno a do spania na spacerku jest idealny :tak: Nigdzie dziecka nie podwiewa i można troszkę lżej ubrać. Jest całkowicie rozpinany i ma dziury na pasy myślę, że skoro robią je na wózki to powinny miec je wszystkie. Tak, że polecam śpiworek jak najbardziej chociaz Rondzia ma rację jak dziecko chodzi to może być problem później je włożyć takie ufajdane do śpiworka :hmm:

ja mam spiworek, w którym jeżdziłam w gondolii.
Teraz już mierzyłam jak lezy do spacerówki, Lena jeśzcze nie chodzi to troche pojeżdzę. Ma wszysttkie wycięcia na pasy bo jest do kompletu wózka.

a teraz teściowa mi szyje z polaru - tzw. przejściowy, bo koc mi ciągle się rozwala, a mała lubi sobie uciac drzemkę. Bo orginalny spiworek mam bardzo ciepły z misiem w środku.

Załączniki

• 15.jpg
    15.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 39
  • śp.jpg
    śp.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 40
Lucy - ja wlaśnie chcę kupić taki śpiworek, bo też mam wózek Mutsy. Pani w sklepie mi jednak powiedziała, że on cienki jest i będzie zimą zimno :eek: prawda to, czy wygląda na cieply?

to nie wczytałam się w aukcję ;-)
to w sumie nie taki głupi ten śpiworek - tylko właśnie szybko by się brudził :sorry:
ale trzeba coś wykombinować bo moja Ola po spacerkach ma zimne nogi a stopy wręcz lodowate :-( a ubieram jej rajtuzy, spodnie i skarpety jeszcze i buciki takie coś jak kuleczka ma - kozaczki od wewnątrz z futerkiem - ale po pierwsze kiepsko mi się je wkłada Oli bo podkurcza paluszki :sorry: i wcale nie sa takie ciepłe jakby się mogły wydawać :-(
tylko znowu jak Ola nie śpi to wszystko zrzuca z siebie - próbowałam przykryć nóżki kocykiem to nie dała sobie :no: dopiero jak zaśnie to mogę ją opatulić..
ale w sumie z drugiej strony nie próbowałam jeszcze zakładać jej tego ochraniacza na nóżki co do wózka mam - następnym razem założę i zobaczę czy to coś da :sorry:

ja mam po Juli spiwork z barankiem uzywałam go w gondoli co prada nie firmowy z muty al pasuje dobrze. tez sie do niego przymierzamy bo zimno jak diabli.. poki co nie wychodzimy bo młody przeziebiony

teraz doczytałam.. moj jest taki jak z linku od Agi ma dziury na pasy i jest cały rozpinany tak ze moze być tylko pod plecki i dupke i nogi jesli ktos ma ochote...mamy tylko kolor brązaowy.. jest bardzo ciepły

Ostatnia edycja:
reklama
izkab Ja jestem zadowolona z tego śpiworka, nie wiem jak będzie się sprawował zimą ale myślę, że bedzie ok. Dziś wiał wiatr i było bardzo zimno mały miał na stopkach same rajstopki i nogi były cieplusie:tak: Poza tym polarek to nie wszystko między nim a materiałem zewnętrznym jest jakies wypełnienie i to ono daje pewnie to ciepło wiec nie szkodzi że śpiworek jest cienki w dotyku. A zimą dojdzie kombinezon i mozna jeszcze nałożyc tą osłonkę na nogi.

Do góry