reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
kuleczko - ja fotelik na allegro prawdopodobnie kupię - chyba u tego sprzedającego u którego znalazłam te zagłówki - on sprzedaje foteliki już z pokrowcem :tak: a gdyby były bez to raczej dokupię ;-)

Ja na pewno nie bede używać osłonki...Ona mnie nie przekonuje jeśli chodzi o mrozy...Niby kocyk pod nią ale i tak tam jest luz i sie powietrze dostaje...Podejrzewam że kupie coś takiego jak zaproponowałaś ale jednak wole to wybrać w sklepie bo ten mój pierworodny jest strasznie długi i nie wiem jak mi sie w tym ułoży....

Aga troche ciezko bedzie wlozyc dzidziusia w ta welne po tuptaniu po sniegu.. U nas sprawdzal sie szczelnie owiniety koc i pokrowiec od wozka. Mam nadzieje ze teraz bedzie podobnie

niby fajny się ten śpiwór wydaje, odsuwany po obu bokach więc chyba z zapakowaniem dzidziusia nie będzie problem - ale jak znowu pasami zapiąć dziecko? taki śpiworek to chyba do spania byłby dobry, no nie? ja chyba sam koc i pokrowiec od wózka będę używać :tak: przecież to już są większe dzieciaki więc chyba nie muszą być tak opatulone jak noworodki, no nie? ;-)

reklama
Do góry