reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Nas czeka zakup kombinezonu zimowego ale chciałabym jednoczęśiowy, tylko nie wiem czy powyżej numeru 80 są takie a może ta 80 byłaby ok (podobno to duże 80 jest). Może orientujecie się w tym temacie.

reklama
ja mam kombinezon z wójcika na 86 chyba i taki w sam raz mi sie teraz wydaje - to znaczy na oko bo nie mierzyłam na Oli, ale co mnie zdziwiło - inne ubranka na 80 z tej firmy są jeszcze ciut za duże :happy:
Lucy - jak kupujesz nowy to raczej powinna byc możliwość wymiany, chyba że używany, wtedy może być trudniej zwrócić - chyba, że wcześniej zadasz pytanie czy jest taka możliwość ;-)

My kupilismy kombinezon i kurtke z wojcika rozm 80( teraz nosimy 74). Teraz widac, ze jest troche za duzy, ale za 2-3 miesiace bedzie w sam raz. Ostatecznie zawsze mozna rekawy podwinąc :-) Nie moge znalezc go w necie,chyba dlatego,ze to nowa kolekcja. Nazywa sie "fajna wycieczka z najl. kumpl. 2". Tylko mam dylemat co z butami? Takiemu maluchowi wolalabym ich nie kupowac, ale chyba wyjscia nie mam.

Załączniki

• buty.jpg
    buty.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 34
  • P6232181.jpg
    P6232181.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
Ja też szukam kombinezonu dla mojej gwiazdki. Myślałam żeby taki z zakrytymi stopkami ale w tych dużych rozmiarach już są proste nogawki. Nasze dzieci będą pewnie chodziły zimą więc ciepłe buty się przydadzą:tak: Dajcie znać jakie wy macie kombinezony / kurteczki i buty bo ja zupełnie nie mam tak mało czasu na szukanie:-(

Ja dziś kupiłam w Rossmanie książeczkę materiałową z Babydream, tylko dlatego, że Julka była nią zafascynowana u swojej kuzynki. No i daję ją teraz Julce a ona co? Ciekawa okazała się jedynie metka... :-D

Kuleczko kozaczki świetne. Jaki jest mniej więcej koszt takich bucików w Cocodrillo?

Poletko ja dostałam od kuzynki kombinezon 1 czesciowy wlasnie z bucikami ! Srednio mi sie podobał i zlicytowałam Wójcika rozm 80. Na tym pierwszym jest napisane że na 18M a oba na wielkość takie same. Na sanki będą idealne.

Z 2czesciowym jeszcze sie wstrzymam bo nie wiem ile Olka urośnie i czy w ogóle bedzie sama chodzić tej zimy. Na pewno jej dokupie ocieplaną kurtke. Tak mi doradziła kuzynka która jest mamą styczniowego chłopca.

reklama
Do góry