reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

kupowałam u tego sprzedającego Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro. Białe z długim rekawem. W kroczku sa guziczki, ja tam wole zatrzaski, ale to nie ubranko na codzień, a chłopakom nie przeszkadzało. Tusiek miał do tego garnitur szary (kamizelka i spodnie) z h&m w którym się zakochałam, bo taki fajny, nie sztywny, nie ograniczał ruchów dziecka :-).

reklama
Dziewczyny piękne zakupy, a kurteczka Kuleczki przeurocza !! !, ja ostatnio upolowałam deszczak NEXT KOL.08 DESZCZAK W MOTYLKI MIĘKKI 80 CM (728711148) - Aukcje internetowe Allegro
jeansowy komplecik za 16zł CARTER'S - CUDNY KOMPLECIK * 74-80 (6-9 MIES.) (725365805) - Aukcje internetowe Allegro
kurteczke WÓJCIK Kurteczka z krówką. Idealna 68-74 cm (732134421) - Aukcje internetowe Allegro
śliczny sweterek :kurtka - sweter ocieplany r.12m/14m, 72cm/78cm (724478713) - Aukcje internetowe Allegro
kombinezon na zime 1 czesciowy na sanki chociaż już jeden dostałam : Śliczny różowy kombinezon Wójcik kotek 74/80 (729619217) - Aukcje internetowe Allegro
troche zaszalałam i usprawiedliwiam sie tak, że może następne dzieciątko to też będzie dziewczynka :-) a jak nie to sprzedam na allegro ;-)

jeszcze sie zastanawiam nad kombinezonem 2 częściowym, mam ochotę zlicytować jakiś wójcika bo mi sie podobają i one ponoć "oddychają" jakieś specjalne włókna, ale numerówka jest zaniżona, w rozmiarze 80 chodzą dzieci 1,5 roczne a rozmiaru 74 boje się że może bedzie za mały, sama nie wiem ile Ola urośnie i czy w ogóle bedzie chodzic już na zime. Najprosciej chyba bedzie pojechac do sklepu i przymierzyć

dziewczyny a ja wczoraj kupiłam Karolci 2 bluzeczki zapinane z przodu, czapeczkę i bluzę przez głowę i wiecie ile wydałam 98zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
koniec z zakupami w sklepie!!!! Od dziś szukam na allegro :angry::angry::angry:

o i własnie znalazłam 4 pary spodenek za 20zł :-):-):-)

straaasznie drogie to wszystko w sklepach a najgorsze że i tak nie takie piękne jakby cena na to wskazywała :baffled:

My mamy zappa, wprawdzie po kamyczkach jeździ sie okropnie, ale składa się do minimum. Ostatnio jak wpadliśmy do ikei i uznaliśmy, że jednak kupujemy kubki i inne tłukace się rzeczy to go złożylismy, starszaka do wózka zakupowego wsadzilismy, zappa też i dalej robiliśmy zakupy :-p. No ale on się nie rozkłada na płask, coś za coś. I Tusiek w nim w foteliku jexdzi.

Co do ubranek, to Tuśkowi kupiłam 2 pary spodni, a jego bratu pidżamkę, 2 bluzy od pidżamy, koszulki 2 i koszulę, do tego żółwia z ikei i coś tam jeszcze i dałam z ato 60 zł :-p. Oczywiście w ciuchlandzie.
Na zimę Tuśka w rzeczy po bracie właduje, wiosna pochodzi też w kurtkach brata, a Jaśkowi coś na alegro upoluje pewnie.

A ja własnie szukam w necie pacynki chcę kupić Piotrkowi. Ciekawe jak będzie reagował :-)
Dziewczyny wiecie może jake są fajne wózki "parasolki" ? i czy nasze maluchy w takich juz moga jeździć na krótkie trasy? Bo jak znoszę mój wózek po schodach żeby lecieć z małym na zakupy to zawsze bluźnie, że miał być taki lekki ... a nie jest...

Moja kuzynka ma chicco parasolkę i jest zadowolona bo jest lekka .http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?cPath=23_149&products_id=1588

reklama
Do góry