reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
kuleczko - co do chodzika, pchacza - ja też się nad czymś takim dla Oli zastanawiałam, jak już zacznie chodzić - wydaje mi się fajnym pomysłem :tak:
a fotelik, to ja podobnie jak mysza o maxi cosi myślałam i też zwróciłam uwagę na to, że jest w zestawie z pokrowcem frotte - może to coś pomoże, przed nadmiernym poceniem się :confused: no i ja też jestem bardziej zainteresowana fotelikiem do 18 kg.

Mam pytanie co sądzicie o spacerówkach parasolkach typu maclaren , peg prego itp.. Ja mam obecnie wózek wielofunkcyjny bugaboo jest sam w sobie doś lekki bo z gondolą waży 9 kg , ze spacerówką podobnie , jedyny minus to to że zajmuje troszkę miejsca w samochodzie i podejrzewam że taka parasolka pewno będzie zajmowac troszkę mniej u nas z tym miejscem w aucie to troszkę problem bo jak jedziemy na w-end jest masakra bo psy zajmują bagażnik (kombi) ja z małym z tyłu mąż prowadzi a bagaże i wózek na przednim siedzeniu , jestem ciekawa czy może taka spacerówka rozwiąże problem ??
Tylko czy dziecku w tym jest wygodnie , no i jak te małe kółka się sprawują??
Jak ma ktoś dośwaidczenia z takim wózkiem to proszę o radę:happy:

Ja mam parasolkę Chicco enjoy i jest super.
CHICCO WOZEK ENJOY EVOLUTION+OKRYCIE+FOLIA+GRATIS (707539553) - Aukcje internetowe Allegro
Lekka i z amortyzatorami na kółkach, duzo miejsca do siedzenia. Jedyny minus to oparcie nie tak szerokie jak siedzisko ale narazie nie brakuje Niuni miejsca:-) Kupiliśmy ją teraz z przeznaczeniem na sklepowe wypady bo duży wózek po synku cięzki i niepraktyczny w podróży. Malutkiej tak się spodobał, że w tym duzym bardzo nam płakała. Teraz jak nie śpi to wożę ja w pozycji półleżącej a ona i tak główkę zadziera bo chce wszystko widzieć.

reklama
Ja karmię z tego Kluska Łyżeczka to badziew jest niewygodnie nią operować razem z butelką Albo sobie zasłaniasz albo musisz się wyginać żeby podać dziecku wygodnie łyżeczkę Natomiast jak zamontuje się do niej smoczek i podaje kaszkę to jest super można podać nawet taką gęstą po prostu naciskasz na butelkę JA podaję tym kluskowi kaszę z zamatowanym pomarańczowym ustnikiem Lovi jest mi wygodnie bo on nie może na razie ssać a ja moge mu wlewać kaszkę do buzi Przed operacją kiedy ssał to pomagałam mu "zaciągać" więcej mleka:happy2:

Do góry