reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

aga_q - szalejesz z tymi chustami, jedną masz i już chętka na kolejne ;-):-)
ja chyba póki co na Nati się zdecyduję - kusi mnie babylonia, może kiedyś ;-)

Emilka - mój obecny wózek jest bardzo podobny, fajny, ale ciężki dość i masywny - ale to zależy gdzie się nim jeździ ;-)

reklama
aga_q - szalejesz z tymi chustami, jedną masz i już chętka na kolejne ;-):-)

nooooooooooooooo ... przyznam się, że zgłębiam temat ;-)
mam dwie chusty Moja Droga :zawstydzona/y:
pożyczoną Girasol i zakupioną Storchenwiege.
nowa przyszła dzisiaj i właśnie się suszy po wypraniu.
jak już wyschnie to się zamotamy i wkleimy zdjęcie :-)

ja chyba póki co na Nati się zdecyduję - kusi mnie babylonia, może kiedyś ;-)

bardzo dobry wybór. Nati są dość miękkie i mają sporo kolorów do wyboru :tak:
chyba z 5 mi się podoba ;-)
zobaczysz czy Wam podpasuje i wtedy najwyżej wsiąkniesz ze mną :-D

No to ja mam pytanie...
miałam dwa wkłucia przy cc...bo jedno nieudane...efekt jest taki że bardzo często boli mnie ten odcinek kręgosłupa...próbowałam z nosidełkiem i bolało jeszcze bardziej...jaką mam pewność że od dobrze ;-) zawiązanej chusty nic mnie boleć nie bedzie :dry:

Reni ja tam nie wiem które koła są lepsze...ciesze sie że dostałam ten i wybrzydzać nie będe hihihi
podoba mi sie że gondola jest bardzo duża i mimo że moja ma juz ponad 70cm pewnie to sie spokojnie miesci i odpowiada jej ten wózek...no i po tych moich wyboistych drogachpełnych dziur prowadzi sie go zdecydopwanie lepiej niż moja poprzednią lekką spacerówke;-)

Emilka ja przy moim wózku mam pompowane kólka i jezdzi sie super;-)
super ze miał Ci kto pożyczyć...nie trzeba wydawać pieniążków :-)

Emilka tylko sie cieszyc ze mial kto pozyczyc.. my wszystko nowe kupujemy, bo małych dzieci w rodzinie brak.. Nio potem po mojej beda mialy;-)
A my w ramach pieniążków z chrzcin kupilismy małej takie coś:
KOJEC BERBER HORN AFRICA kwadratowy + materac W-wa (628198980) - Aukcje internetowe Allegro
Była okazja i za 305zł go kupiliśmy;-)

Co do chusty to podobaja mi się ojj bardzo ale boje sie ze mała przyzwyczai się do noszenia jej na rękach... teraz za bardzo nie lubi noszenia woli w łózeczku, leżaczku wózeczku a na rękach tylko jak je czy odbija...i jak się wygłupiamy;-)

Co do chusty to podobaja mi się ojj bardzo ale boje sie ze mała przyzwyczai się do noszenia jej na rękach... teraz za bardzo nie lubi noszenia woli w łózeczku, leżaczku wózeczku a na rękach tylko jak je czy odbija...i jak się wygłupiamy;-)

u nas to samo, dlatego o kupnie chusty nie myślę...

a kojec superancki

moja młoda już jest przyzwyczajona do rączek, ostatnio ciężko jej przysnąć i tylko chodzenie ją uspokaja :dry: chociaż czasem i na rękach jęczy :baffled:
kojec super - podobny dostaliśmy od mojej kuzynki :tak: u nas sytuacja taka, że od strony taty większość moich kuzynów już ma rodzinki więc sporo rzeczy podostawaliśmy a od strony mamy nasza Olcia jest pierwszą prawnusią więc to my będziemy przekazywać dalej ;-)

reklama
Do góry