reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Melulu - to nasze córcie będą miały takie same bodziaki - te drugie, co wkleiłaś :-D
a odnosnie kombinezonu - to w rozmiarze 62 kupujecie, tak? przypomnijcie mi - wiem, że już gdzies o tym było, ale nie pamiętam już... :sorry2:

reklama
a odnosnie kombinezonu - to w rozmiarze 62 kupujecie, tak? przypomnijcie mi - wiem, że już gdzies o tym było, ale nie pamiętam już... :sorry2:
Mamjakty, nie przejmuj się, ja ze sklepu dzwoniłam do Celinki, bo nie pamiętałam, czy 62 czy 68 :-D W końcu stanęło na 62. Jak dobrze pójdzie, to jak się dzidzi urodzi w drugiej połowie stycznia, to kombinezon tylko przez luty i marzec posłuży :-) I miejmy nadzieję, że nie będzie śniegu w maju :-D

Też dzisiaj zaglądałam za kombinezonem ale jakoś nic ciekawego nie było. Albo całkowicie za duże albo w rozmiarze 56, więc dałam sobie spokój. Jeszcze znajdę jakiś fajny.
Ale za to nakupowałam zupełnie innych rzeczy :tak:
tj. 2 ręczniczki z kapturkiem, ceratkę, kocyk polarowy i bawełniany, myjkę, szczotkę z grzebyczkiem, patyczki do uszu dla niemowlaczka, wielki 3-pak chusteczek dla niemowląt (mam nadzieje że będą małej odpowiadać :confused:), butelkę z Aventu 125 ml i krem bambino. Powoli zaczynam się rozkręcać ;-).
A sobie kupiłam dwa większe staniki bo mnie poprzednie (te większe) zaczęły już gnieść i cisnąć :szok: i wielką namiotową koszulę do szpitala - strasznie nie lubię tego typu piżam :dry::dry: ale co zrobić

zmotywowałm się i poszłam oglądać kombinezony, niestety nie kupiłam jeszcze, ale za to zaopatrzyłam się w białą przypominającą futro słodziutką czapeczkę (nie posyłam zdjęcia bo jeszcze nie próbowałam wkleić ani jednego znajdę na to czas:zawstydzona/y:) no i oczywiście kilka drobiazgów kosmetycznych dla siebie do szpitala i dla dziecka...także największe zakupy nadal do zrobienia...:tak:

Co do muzyki, to slyszalam, ze muzyka powazna rozwija intelekt noworodka. Nie wiem ile w tym prawdy, ale troche go pomęcze po porodzie-tak na wszelki wypadek :-)
My dzisiaj kupilismy przewijak i 2 pary pajacy. Ubranek juz nie kupuje. Suszy mi sie teraz ostatnia partia upranych ubranek. Wyprasuje i mam juz chociaz z tym spokoj. W Smyku w centrum Wawy( nie wiem jak w innych) jest wyprzedaz niektorych ubranek 25%. Jak komus sie chce, to warto isc. Mozna cos fajnego trafic.

reklama
Ja już sobie nie pochodze po sklepach raczej. teraz kupuje jakieś drobiazgi dla chłopaków, kurcze niby drobiazgi a zapłacę znów majątek. No i Janek zrobił mamie dowcip stulecia, skoczył wzrostowo wiecej niż zazwyczaj i musze mu dokupic bielizny :baffled:.
Allegro rządzi, ide szukac i robic liste potrzebnych rzeczy. A potem sie wyżalę :-p.

Do góry