reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Macie racje, Dady podrożały o 2zł 4 miesiące temu.
Ja jestem z nich b. zadowolona,
ostatnio, jak Krewetka, kupiłam promocyjną paczką Huggisów w Stonce, za 40zł:-)
teraz maja b. fajne drewniane zabawkowe zjeżdżalnie z samochodami :-)

my od dłuższego czasu jedziemy na lidlowych, ale ostatnio kupiłam dadę i są super!!!,
więc albo poprawiła się jakość w ogóle, albo rozmiar 4 jest lepszy od innych

Ja kupiłam raz Dada 5 i wg mnie są ciut inne niż 4, takie bardziej sztywne mi się wydają. Na szczęście 5 okazały się za duże i nadal używamy 4, więc mam nadzieję że uda nam się odzwyczaić od pieluch nim 4 będą zbyt małe.

kupiliśmy drewnianą kolejkę, tory i inne 40 el., most i tunel, nie możemy się doczekac kiedy do nas dojedzie, młody ma fisia na ciuchcię :rofl2:

\ł:-)
teraz maja b. fajne drewniane zabawkowe zjeżdżalnie z samochodami :-)
dzieki za info, wlasnie wyslannik mi kupil tą z kulkami... jest genialna.. pamietam jak Kacper się takową bawił godzinami... ale w sumie jej na zywo nie widzialam, wiec zywię nadzieję, że się nie okaże mikoroskopijna...
Kacper taką dośc wielką się bawił....

bali, fajnie że Leos ma zamilowanie do kolejek.. jakbyś chciała o kolejkach pogadać po babsku to służę pomocą bo z racji pasji kacpra czuję się specjalistką w tej dziedzinie....:-):-)

Wiolan to ja poprosze o podpowiedz
pierwsza kolejka dla mojej chlopaczary:-)
myslalam o czyms mechanicznym bo ja takie sprawy interesuja,ale moze lepiej cos z drewna? co myslisz?

Wonka ja wprawdzie jestem amatorem w kolejkowych sprawach, ale uznałam, że na samojeżdżącą jeszcze za wcześnie i kupiłam drewnianą, pociąg do prowadzenia rączką, mój mechanik taką elektryczną by rozmontował
i chętnie poczytam co Wiolan na to :-)

reklama
Do góry