reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wiolan, własnie ten synek przyjaciółki ma też krzesełko uczydełko i wszystkie obecne na urodzinach dzieci od razu na nim siadały i były na maxa wkręcone i on też podobno nadal się nim bawi...

reklama
edzook, cudna ta czarna koszula, normalnie odpalam wrotki i lecę kupić taka samą:)

TKmaxx też u nas jest, jak otworzyli weszłam i padłam jak zobaczyłam ceny na dwóch pierwszych wieszakach. Chyba niepotrzebnie się zraziłam, bo widzę, że aż takiej makabry cenowej nie ma:)

Moja Jagoda uwielbia ciuchcię Tomka, ale niestety nie doczekała się żadnej lokomotywy oprócz dwóch gumowych o które w wieku dwóch lat zrobiła mi aferę w Carefourze. Nie chciała odejść od wieszaka dopóki jej nie kupiłam:D Jakieś groszowe sprawy to były (około dychy), ale moje poczucie estetyki zostało zmasakrowane wyglądem ciuchci i wagonu:D

Tak na marginesie...właśnie przyjechał kurier z oponami i poinformował mnie, że jest pobranie 900 zł podczas gdy my zrobiliśmy płatność przez PAYU. Kasy nie dostał, pojechał a ja zrobiłam dym u sprzedającego.
No ale ponoć sprawa już jest załatwiona i anulowali pobranie więc czekam po raz kolejny na kuriera:/

Aga leć, leć bo wszystkie wykupią ;)

Wieczorem przeszukałam Tomka ubranka i w sumie znalazłam koszulę, może nie z H&M i może nie taka fajna, ale na święta będzie w sam raz :-p
Aga, ten pociąg zapewne szybko sie znudzi Tomkowi, bo szczerze to malo rozwojowy jest.... choc of kors moge sie mylic, bo moze bardzo tomkowi do gustu przypasc....
ja wiedziona sporym doswiadczeniem z pociagami ludziesz wszelkimi pojazdami szynowymi polecam te serie (wytrzymaly u nas kilka lat i sa w stanie mega idealnym):
http://allegro.pl/tomek-i-przyjaciele-stacja-knapford-r9622-e54-i1932708045.html
i
mozna to rozbudowywac....
http://allegro.pl/tomek-i-przyjaciele-zestaw-osemka-super-i1926741573.html
n
iestety pociagi do tych torów nei sa na baterie.. bo to takie na magnesy Tomek i Przyjaciele GORDON T3001 + GRATIS K-ów (1935566394) - Aukcje internetowe Allegro no ale wlasciwie nei zniszczalne...

fajne, ale kurde drogie :-(
No i kurde laski jak sobie pooglądałam prognozy pogody to zakup sanek stanął pod znakiem zapytania. Ponoć zima ma być dopiero od lutego :eek: , to będą tak stały mi na balkonie i czekały na kilka dni śniegu?

no co Ty? ja dziś pogodę oglądałam i mówili, że z soboty na niedzielę ma coś śniegu spaść :-p
ale pewnie.. jak nie masz gdzie trzymać, to chyba nie ma sensu już kupować :-p

Alis przyszły mi sanki :-)
żadna śruba nie wystaje, są ciężkie i masywne, wszystko na swoim miejscu :tak:
ja jestem pod wrażeniem :-)

oo wiolan ta fajna :tak: dzięki, muszę M pokazać.. tym bardziej, że mi się podobają drewniane a i chciałam, żeby ciuchcia sama jeździ :-D

edziook ekstra są te koszule, chyba muszę się wybrać do h&m zerknąć czy są te czarne, na święta idealna :tak:

wiolan bardzo fajna ta kolejka i cena całkiem całkiem, no to mam kolejną zabawkę na liście prezentów

A ja wczoraj kupiłam młodemu śmieciarkę w Biedronce Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK taki mały prezent na 1,5 roczku. Cypek zachwycony, jako śmieci wkłada do środka klocki i jeździ od pokoju do pokoju.
Teraz tak sobie przeglądałam stronę tej firmy i znalazłam dziewczyńską wywrotkę Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK, szkoda że kilka lat temu takiej nie było, córa by była zachwycona.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry