reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny czy którejś z Was się udało trafić na te DADY z Biedronki w promocji?

Bo ja byłam u siebie w miesicie w kilku biedronach, nawet na weekend byliśmy u rodziców i tam też nie było. Czy się spóźniłam, czy jeszcze nie było żadnej dostawy tych pieluch?

z tego co wiem to aga trafila na swieza dostawe, ja bede dzis polowac - mam trzy biedronki w okolicy ;)

tak, ja trafiłam, ale..
na sklepie nie było, zapytałam jedną kręcącą się tam sprzedawczynię, to powiedziała, że jeszcze nie dojechały, a wszystko, co jest w promocji z gazetki jest na śrdoku w koszach..
przeszłam jeszcze raz dookoła, bo zabezpieczeń też szukałam i spytałam inną panią o zabezpieczenia, ta stwierdziła, że nie ma i raczej już nie będzie, więc zapytałam, czy myśli, że pieluch też nie będzie?
a ona mi na to, że pieluchy są- na magazynie. i poszła i przyniosła mi..
stojąc przy kasie kasjerka krzyczy do drugiej, aby poleciała i odłożyła dla niej 2 paczki...
więc pewnie większość biorą pracownicy sklepu, a to co zostanie, to idzie dalej na handel...

reklama
Natalia_lila ja kupiłam w pierwszym dniu promocji, a jak chciałam dokupić jeszcze jedną paczkę na następny dzień, to już zostały resztki i nie było już naszych 4.

aga
to ja tak miałam kiedyś z talerzami Luminarc, poszłam jak ledwo otworzyli Biedronkę w dniu rozpoczynającym promocję (musiałam dokupić talerze do zestawu na komunię córci, bo miałam tylko po 6 w domu), obleciałam całą i nic, złapałam więc jakąś pracownicę sklepu przy wejściu na magazyn i okazało się, że talerzyki są na magazynie i te duże i te małe i głębokie, pewnie nawet nie mieli zamiaru ich wykładać na sklep, tylko między sobą podzielić, ale już jej było głupio kręcić, że nie ma skoro stałam w drzwiach magazynu i widziałam te talerze w pudłach.

ja odwiedziłam dziś 4 biedronki, w żadnej nie było, babka mówiła ze były tylko w pierwszym dniu tak ok 2h i ze nie przewidują dostawy

A ja się pochwalę, że wczoraj udało mi się upolować dla córci 2 bluzy Pumy w ciucholandzie, jadną granatową z białym napisem za 10zł, a drugą czarną z biało czerwonym napisem (ma też 2 kolorowy zamek, prawej czerwony z lewej czarny) za 17zł i z tej jestem najbardziej zadowolona, bo wygląda jak nówka. Poszalałam sobie i wydałam w lumpku 100zł, bo oprócz bluz kupiłam jeszcze córci 2 spódniczki i spodnie jeansowe, Cypkowi spodnie materiałowe i jeansowe oraz koszulkę z kołnierzykiem Kappa, a dla siebie 2 bluzki i spodnie jeansowe. Od razu mi się humor poprawił i nawet to, że jak wracałam do domu, zmokłam przez burzę i ulewę, nie było w stanie popsuć mi humoru.

reklama
jak pisałam na ogólnym w kerfurze przeceny zabawek. Nie wiem tylko czy we wszystkich w Polsce. W każdym bądź razie jakbyście były na zakupach to proponuję zerknąć na pólki :)

ja kupiłam Nadii wczoraj:

BARYŁKI "WKŁADAJ I USTAWIAJ" PLAYSKOOL (02638) (1633823317) - Aukcje internetowe Allegro za 3zł

SMOBY KOLOROWE KLOCKI PUZZLE (280x180x40 - SMOBY (1600481651) - Aukcje internetowe Allegro za 20zł

Little People, Fisher Price, klocki, jajka,ludzik (1640286436) - Aukcje internetowe Allegro za 20zł

i jeszcze inne pierdoły :p

dla chłopców widziałam za 50 zł ten tor z FP FISHER PRICE MUZYCZNY WIRAŻ TOR WYŚCIGOWY D92 (1633979815) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry