reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

u nas były pajace z tesko bardzo fajne jakościowo i na metce pisało 3-6 ale już od 3 tyg za małe!!!!
Więc głównie mamy bodziaki z długim rękawem i półśpiochy!!!

taaaa, skad ja to znam. Generalnie kupujemy 74 rozmiar, ale mamy na przyklad kombinezon jesienny rozmiar 6-9 ktory juz ejst za maly ;/

reklama
u nas były pajace z tesko bardzo fajne jakościowo i na metce pisało 3-6 ale już od 3 tyg za małe!!!!

:szok: no to panna rośnie
u ans jest dość duży rozrzut, zazwyczaj 62/68, wchodzimy tez w 3-6, a nawet mamy jedna bluzeczk 0-3 i bodziaka 56 ( ale to chyba jakieś pomylone rozmiary), kombinezon mam 80 oraz 9-12 i sa za duze:) ale jak ja grubiej ubiore to mysle ze powinno byc ok

u ans jest dość duży rozrzut, zazwyczaj 62/68, wchodzimy tez w 3-6, a nawet mamy jedna bluzeczk 0-3 i bodziaka 56 ( ale to chyba jakieś pomylone rozmiary), kombinezon mam 80 oraz 9-12 i sa za duze:) ale jak ja grubiej ubiore to mysle ze powinno byc ok

oj rośnie:)
Najszybciej rosła do 5miesiąca!!!teraz tak jakby w miejscu stanęła...tylko w długość idzie:)

Ja sobie nie wyobrażam życia bez śpiochów i pajacyków. Zakładam też pół śpiochy, na razie rzadko spodenki, zaczęłam ubierać sweterki. :-)

Wczoraj odkupiłam od koleżanki zestaw gimnastyczny chicco i widzę zainteresowanie Nikosia tą zabawką więc jest mega zadowolona z zakupu ;-)

śpiochy? używałam wcześniej, bo teraz bluzka by się podwijała,
pajace jak najbardziej, ale częsciej do spania.
aktualnie pod domu nosi bluzy i rajstopki, a jak wychodzimy, to jeansy na to
dzis ma akurat spodnie dresowe i ciągle skarpetki ściąga:baffled: więc pewnei zaraz rajstopki założę:-p

my mamy mnóstwo ubranek w rozmiarze 0-3 czy 56 młody nadal w nich śmiga, kombinezon na zimę kupiłam 3-6, a za tydzień przecież kończy 6 mies,

ja polecam i cartersa i mothercare- są faktycznie grube i nie do zdarcia- nawet dziś młody ma na sobie rozm 0-3:), a cartersa zawsze kupowałam w lumpku, więc raczj oryginalne i świetnie się je pierze, nic się nie dzieje

rowerek matko! moje dziecko jeszcze się nie obraca, nie mówiąc o siedzeniu a wy tu o rowerkach!

śpiochy my nie mamy żadnych, bo zwyczajnie nie podobają mi się, kojarzą mi się z moim dzieciństwem:-p, czyli zamierzchłe czasy,
mamy kilka pajaców- 2 do karmienia i kilka tylko do spania na chłodniejsze noce, w dzień ubieram raczej body albo spodnie i podkoszulkę. Mnie się wydaje, że pajac to taka piżamka, więc na dzień ich nie ubieram

reklama
u nas spiochy i pajace sa do spania ale mamy kilka takich lepszych w ciemniejszych intensywnych kolorach ktore zakladamy leniuszkowi rowniez w dzien, szczegolnie do lekarza bo mozna wtedy szybko rozebrac i ubrac dziecko. do chusty tez najwygodniejszy jest moim zdaniem pajac bo nic sie nie podwija.

Do góry