reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny fajne zakupki robicie. Ja na razie spasowałam ubranka, bo zauważyłam że my na wyjścia i tak za dużo ubranek nie potrzebujemy - praktycznie się nie brudzą na spacerze te wyjściowe i jak dotąd mamy masę ubrań w których Jasiek nie był ubrany, albo był raz ubrany, i już są za małe :( Te po domu to częściej się zużywa.

A ja dziś podjęłam decyzję o kupnie krzesełka do karmienia bo już mnie kręgosłup łupie po tym schylaniu się do leżaczka podczas karmienia. Podnoszę się jak stara babcia - muszę się czegoś złapać do podciągnięcia. Jutro jedziemy więc po krzesełko, a upatrzyłam sobie chicco polly, tam jest funkcja zmiany oparcia, więc nie trzeba będzie od razu dziecka w pozycji siedzącej sadzać.

POLLY 2w1 SEA DREAMS kol.80 - Chicco - Krzesełka do karmienia

No i zauważyłam że młody już się trochę denerwuje w huśtawce, patrząc na nas z poziomu podłogi więc trzeba mu podwyższenia.

Lenkaa podoba mi się to krzesełko, raz, ze mało miejsca zajmie po złożeniu 2 fajnie, ze jest możliwość regulacji oparcia :-)
chyba też się na ten zdecydujemy ;-)
muszę tylko małżowi jeszcze pokazać, jak wróci z pracy :-)

aga no mi też bardzo zależało na tym żeby jak najmniej miejsca zajęło krzesło w czasie gdy nie jest potrzebne. Jutro pojedziemy do hurtowni obejrzeć je, jak cena będzie zbliżona do tej z netu, to weźmiemy i napiszę jak się sprawdza w praktyce :-)

a my kupilismy puzzle z reala na podłoge bo do tej pory mala na kocu sie bawila (mata poszla w odstawke bo za malo miejsca i nogami zahaczala) i powiem Wam ze sa super-jest ich duzo, sa duze i dosc grube-mala zachwycona smiga po nich, kolka kreci i zafascynowana nowa tekstura, drapie pazurkami;) ostatnio wszystko musi dotknac i tak smiesznie zawziecie drapie ;)

a my kupilismy puzzle z reala na podłoge bo do tej pory mala na kocu sie bawila (mata poszla w odstawke bo za malo miejsca i nogami zahaczala) i powiem wam ze sa super-jest ich duzo, sa duze i dosc grube-mala zachwycona smiga po nich, kolka kreci i zafascynowana nowa tekstura, drapie pazurkami;) ostatnio wszystko musi dotknac i tak smiesznie zawziecie drapie ;)

jakie te puzle??

Dziewczyny na zdjeciach wasze dzieci mają taka szczoteczke do zebow z ogranicznikiem zeby za daleko nie wlożyć jej do buzi. Nie moge znaleźc takiej na Allegro. Jaka to firma? Może jakiegoś linka by ktoś podesłał.... Na pewno widzialam je u Bali i chyba u Chrupci...
Dzieki ;)

chyba nuk ale mają też takie w rossmannie

reklama
Do góry