reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wygooglajcie sobie 'emo pony' i 'emo hello kitty' ;P

co do zabawek jeszcze to my kupilismy ostatnio kilka ktore bardzo sie leniuszkowi spodobaly:

slynnego juz swietlika z bright starts
1563_big.jpg

skoczka z tiny love ktory sluzy poki co jako grzechotka ale jest tez ponoc pomocny w nauce raczkowania
smarts%20skoczek.jpg

krolika-dzwoneczek z tiny love, w dzwieku samego dzwoneczka leniuszek zakochala sie na macie francislawa, dziewczyny moga potwierdzic, mnie rowniez ten dzwiek zauroczyl :)
d8eae4e9860809f5185ff9a5ef66333d.jpg

i jeszcze bardzo fajne plastikowo-gumowe gryzaczki z teskaczowej serii produktow dla dzieci, z tej samej serii kupilismy tez 2szt miseczek na jedzonko.
wampi pisala niedawno o woreczkach na pieluszki z reala a tymczasem sa tez w teskaczu z serii gaga, kosztuja tyle co paklanki i rowniez jest ich 50szt ale niestety nie pachna tak ladnie.

jak grzechotke to moze wlasnie ten krolik? on jest jako zawieszka i jest dosc dlugi, jak przyczepiamy do budki gondoli to leniuszek traca go lapka.

Nataliak, ale my już w spacerówce od tygodnia jeździmy, póki co na płasko, ale mały nie wyje i myslałam po mału mu coś kupić na całą szerokość wózka

łoo dziewczyny zaszalałyście z zabawkami...kurde teraz mam wyrzuty sumienia, bo ja jak narazie się ograniczam z zabawkami, mam wrażenie, że dopiero jak młody będzie trochę starszy to bedzie czerpał przyjemność z zabawy takimi gadżetami...ale nie żeby chłopak nic nie miał..rodzina i znajomi obdarowali go hojnie, także jest kilka fajnych rzeczy na teraz, tzn. grzechotki, gryzaczki i inne grające pluszaki, i sa fajne rzeczy na póżniej, spiewająco-tańcząco-edukacyjne ;)

dziś przyszła kurtka na zime...czyli mamy juz w zasadzie wszystko na nadciągającą ponoć zimę stulecia...nastepne zakupy dopiero na następny sezon!...ychy..napewno..pewnie się nie dam powstrzymać !

klariss ja staram sie nie kupować małemu zabawek, z samych prezentów mamy już całe pudło zabawek..
wolałabym zeby teraz rodzina dawała jakieś książki dla dzidzi ;-) \
może ktoś z mojej rodziny mnie podczytuje, to może się domyśli :-D

aga czyli mamy podobne podejście, ja jak narazie kupiłam młodemu dwie ksiązki z bajkami,pieknie ilustrowaną do nauki cyferek..obie zajebiste

a co do rodziny i podczytywania, jasne, niech się zorientują i Tomkowi zaraz kupować książeczki, a co !!

reklama
Do góry