reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

krewetka u nas to samo wiec kupujemy wszystko 'pod siebie' kierujac sie kasa/jakoscia/zapachem/smakiem. wyjatkiem jest SZPINAK ;P

estragon w nocy dziecko nigdy nie nasika tyle ile w dzien a u nas ta przygoda byla wlasnie w ciagu dnia.

reklama
u nas jablka z brzoskwinia chyba jeszcze nie bylo, na pewno bylo jablko z morelami a z brzoskwinia banany - fajna konsystencja, taka glutowata ;P

estragon u nas ostatnie przewijanie o 19.45 a potem rano o 8 lub 9 zależy jak wstaniemy, i jeszcze nigdy pampek nie przeciekł,a ze 3 kg waży, bo mój w nocy duuuużo sika :-D

to ja mam pytanie do pampersowych mam, przypomniało mi się, jak Natalia pisała o wzorkach.
Czy pampki, które kupujecie mają jakieś kolorowe aplikacje oprócz tego paseczka? Bo ja raz kupiłam i miały żabki i motylki z przodu i z tyłu, a ostatnio jak kupowałam, to miały tylko ten paseczek. Wykluczam, żeby to były podróby... Tylko dlaczego jedne mają te obrazki, a inne nie?
u mnie sa rysunki,ale wiecie co kupilam dla krystka te Premium care rozm 4 he he i kurde byly ok:-) i te to dopiero sa sliczne,takie foletowe,z rysunkami z ulicy sezamkowej,super wygladaly,ja dla Damianka mam jeszcze 2 paczki Premium Care rozm 3,jedna paczke Baby dry niemieckich tech rozm 3 noi 2 paczki Activ Baby rozm 4 a dla Krystka 5 paczek Sleep&play rozm 5 sumie mam w domu ładna kolekcje pieluszek ponad 600 sztuk:szok::szok::szok::szok: acha i 12 paczek chusteczek pampersa :szok::szok:

Komi, Wampi ale macie zapasy:-D
Komi ciuszki super:tak:
u nas czysta pieluszka zakladana po kapieli czyli tak przed 20 a potem przebieramy sie zwykle dopiero rano tak miedzy 6 a 8 i pampers daje rady choc wazy troche:-D

My narazie używamy wyłącznie pieluch Pampersa...próbowałam już te z Rossmanna ale dla mnie beznadzieja bo za grube, tak samo Happy i Huggies. Mam zamiar przetestować jeszcze biedronkowe Dada i te z Lidla, także zobaczymy może zmienimy choć narazie pampki mnie nigdy nie zawiodły ;P

reklama
krewetka - gdybyśmy jechali po te chusteczki to bym Ci kupiła a potem podała no ale niestety auto stoi przed domem zepsute.
My też nie mamy problemu z pampersami, chusteczkami i deserkami :) Mały wcina wszystko. jabłko z brzoskwinią i morelką najbardziej mu podchodzą a najmniej z marchewka.
komi - ciuszki są boskie. Sama je kiedyś oglądałam ale dla mnie cena zabójcza by wydać jednorazowo tyle kasy. bluza w paski i uśmiechem podoba mi się najbardziej :) ale Ty masz dwóch chłopców więc to dobre rozwiązanie.

estragon- my mieliśmy różne rodzaje. pamiętam, że te na noc były bez niczego ., tylko pasek, te activ mają żabke, a mieliśmy jeszcze takie w słoneczka czy cóś ;) NA nas czeka teraz paka z biedronki, próbowałam kilka i są ok.

w rosmanie są podobno dużo tańsze gerberki i kaszki niż np w tesco. a z kolei w tesko dostaliśmy gerberki pakowane po dwa +skarpetki (całkiem fajne:) za niecałe 6zł.

Do góry