reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja mam ten drugi i polecam. Jest bardzo stabilny, jedyny minus to jego "zachowanie" po złożeniu...trzeba go czymś związywać albo opierać pod kątem bo się rozkłada sam :p

reklama
a my wczoraj poszaleliśmy po sklepach, zakupiliśmy ubranie na chrzest dla mnie, dla tatusia i dla Karolka, oczywiście:).

Poza tym w H&M mają teraz jakąś promocję, bo kupiłam Młodemu taki komplecik za 19 zł i dostałam kartę upominkową na 20 zł do wykorzystania do 1 września, także wzięłam jeszcze bodziaka za 19 zł:)

I w KappAhl też jeszcze są przeceny, body, rampersy za 9 zł:)

W czym planujecie dzieciaczki ubierac zimą w domu? Jaka tempaeratura? Podobno najlepiej 20-22 stopnie, ale wtedy sam bodziak nie wystarczy, tzreba jakies spodenki. Ńajwygodniej spioszki, chociaz spodnie fajniej wygladaja.....

Ja bardzo lubię pajace, ewentualnie właśnie bodziak + śpiochy, zresztą wydaje mi się że tak jest najwygodniej dziecku bo nic go w pasie nie obciska :)

własnie przydzegł do nas gryzaczek-dziasełko i szczoteczka:)
i szukam chusty bo sie jednak zdecydowałam...macie jakigos sprawdzonego sprzedawce?

i szukam chusty bo sie jednak zdecydowałam...macie jakigos sprawdzonego sprzedawce?

ja ci bym poleciła ultracienka (choc nie jest taka cieniusia ale za to tez nie jest jak inne gruba).. ja mam kolor nairobi ale inne tez sa fajne... chusta od poczatku jest miekka i uklada sie naprawde super...
*HOPPEDIZ* Chusta 4,6m ULTRA CIENKA -WYPRZEDAŻ- (1189338185) - Aukcje internetowe Allegro

znalazlam dla ciebie babke, co nigdy jej nie uzywala (ale kolor niebieski.. na zywo widzialam ten kolor u kolezanki i jest super) i sprzedaje w atrakcyjnej cenie (jak na ten rodzaj i ta firme): http://allegro.pl/item1191089599_chusta_hoppediz_4_6_x_0_7_cienka_kolor_dublin.html

Ostatnia edycja:
julita - to co wiolan Ci podesłała to fajna opcja. Chusty Hoppediz są bardzo dobrze oceniane przez użytkownik.
A chusta uzywana ma ten plus (oprócz ceny), że ktoś ja juz dla Ciebie złamał - czyli zmiękczył i od razu bedzie gotowa do używania.
Ja poluję na kolor Osaka - już była w niezłej cenie ale za długo myślałam...

reklama
a to ostatni nabytek Doriana :) koszulki mają bardzo fajne detale, na zdjęciu jednak ich dobrze nie widać.

Załączniki

• ciąża.jpg
    ciąża.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 35
Do góry