reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

a jak u was stoi soprawa kupna krzesełka do karmienia?
Zastanawiałyście się już?

Ja krzesełko dostanę od przyjaciółki po jej synku :) Narazie go jeszcze używa, ale sama mówi że niedługo chyba przestanie bo jej Kubuś nie bardzo takie krzesełka toleruje...on niestety woli jeść w ten sposób że mama go gania po całym mieszkaniu i wciska w niego jedzonko :p Straszny z niego niejadek :p Swoją drogą to ten kawaler z którym Maja ostatnio na randce była (fotki w grupie)

reklama
Julita ja jeszcze nie wiem, jakie krzesełko, napewno z blatem, chciałąbym drewniane, ale jednak z plastikowego jest łatwiej posprzątać, myśle, że na pczątku można karmić brzdąca w leżaczku, a jak będzie już pożądnie samo dziecko siedziało, wtedy zaczną się polowanka na krzesełka i znając nas to pewnie kilka dziewczyn z forum bdzie miało takie samo :tak::-D

pewnie na pewno :-)

ja tez takie kupilam u ecco.. ale niestety dla wiekszych chlopcow i cena wzrasta.. ale fakt, ze musial miec buty co odprowadzaja pot, bo mu sie noga bardzo poci i smierdzi... a w3 tych bylo super i nie przemakaly, jak wiekszosc polskich butow... bartek niestety wtedy byl poza naszym zasiegiem w dostaniu rozmiaru... a jak juz byl rozmiar to kiepski fason...

tysia: a co w tym drugim kubeczku jest takiego niezwyklego?? nie lepiej zwykly plastikowy dzieciecy kubeczek kupic??? a jak pisze ze kubek niekapek, to znaczy ze aby dziecko cosik sie napilo, to musi pociagnac....

alis: kubki niekapki sa super i dzieci, jak pisze nataliak, szybko sie ucza z nich pic.... najwazniejsze, ze ustnik ma byc dostosowany do wieku dziecka... czasem dzieci marudza, bo nie wiedza jak zalapac i zaciagnac aby lecialo.. ale kwestia cierpliwosci.. zwykle dzieci butelkowe nie maja z tym najmniejszego problemu.. lub dzieci co wiedza jak ciagnac butelke, jedynie przeplyw moze byc zbyt duzy... dlatego wazne aby dostosowac ustnik do wieku...

aga: w c&A bodajze sa takie cieple miekkie papucie wlasnie z mysla o takich niechodzacych maluszkach.. dobre rozwiazanie... a buty dopiero jak zacznie chodzic...

niezwykłe w kubeczku jest wyprofilowanie.

a jak u was stoi soprawa kupna krzesełka do karmienia?
Zastanawiałyście się już?

tak, krzeselko dostalismy. Takie: KRZESEŁKO DO KARMIENIA SKŁADANE MAX WYPOSAZENIE (1192286138) - Aukcje internetowe Allegro

tylko kolory calkiem inne

Ostatnia edycja:
reklama
mam pytanko.
co w zimę ze stopkami dzieci? czy kupujecie jakieś buty?
czy ciepłe skarpety i do śpiworka?
kilka dni temu rozmawiałam ze znajomą i ta twierdzi, że jak najbardziej kupić zimowy but :szok:

Ja kupiłam młodemu super butki- w H&M- takie jak UGGi lub EMU dla dorosłych, kolor beż i były w fajnej cenie (39,90 czy coś koło tego) a sa mięciutkie, z futerkiem w środku. Były w kolorze beżowym i różowym:tak:

Do góry