a jak u was stoi soprawa kupna krzesełka do karmienia?
Zastanawiałyście się już?
Ja krzesełko dostanę od przyjaciółki po jej synku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julita ja jeszcze nie wiem, jakie krzesełko, napewno z blatem, chciałąbym drewniane, ale jednak z plastikowego jest łatwiej posprzątać, myśle, że na pczątku można karmić brzdąca w leżaczku, a jak będzie już pożądnie samo dziecko siedziało, wtedy zaczną się polowanka na krzesełka i znając nas to pewnie kilka dziewczyn z forum bdzie miało takie samo![]()
w Tesco jest znów promocja na pampersypaczka kosztuje: 39,99
![]()
a w Simply są pampersy premium care (te białe) za niecałe 43 zł![]()
ja tez takie kupilam u ecco.. ale niestety dla wiekszych chlopcow i cena wzrasta.. ale fakt, ze musial miec buty co odprowadzaja pot, bo mu sie noga bardzo poci i smierdzi... a w3 tych bylo super i nie przemakaly, jak wiekszosc polskich butow... bartek niestety wtedy byl poza naszym zasiegiem w dostaniu rozmiaru... a jak juz byl rozmiar to kiepski fason...
tysia: a co w tym drugim kubeczku jest takiego niezwyklego?? nie lepiej zwykly plastikowy dzieciecy kubeczek kupic??? a jak pisze ze kubek niekapek, to znaczy ze aby dziecko cosik sie napilo, to musi pociagnac....
alis: kubki niekapki sa super i dzieci, jak pisze nataliak, szybko sie ucza z nich pic.... najwazniejsze, ze ustnik ma byc dostosowany do wieku dziecka... czasem dzieci marudza, bo nie wiedza jak zalapac i zaciagnac aby lecialo.. ale kwestia cierpliwosci.. zwykle dzieci butelkowe nie maja z tym najmniejszego problemu.. lub dzieci co wiedza jak ciagnac butelke, jedynie przeplyw moze byc zbyt duzy... dlatego wazne aby dostosowac ustnik do wieku...
aga: w c&A bodajze sa takie cieple miekkie papucie wlasnie z mysla o takich niechodzacych maluszkach.. dobre rozwiazanie... a buty dopiero jak zacznie chodzic...
takie jest nawet fajnie krzesełko:
KRZESEŁKO WIELOFUNKCYJA 2 w 1 2 KOLORY RT6 (1178154021) - Aukcje internetowe Allegro
mam pytanko.
co w zimę ze stopkami dzieci? czy kupujecie jakieś buty?
czy ciepłe skarpety i do śpiworka?
kilka dni temu rozmawiałam ze znajomą i ta twierdzi, że jak najbardziej kupić zimowy but![]()