reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

nasza dzidziunia w koncu dostala wczoraj zalegly prezent z okazji narodzin: pluszowa zawieszana pozytywke ze smiki. natomiast z okazji zblizajacego sie dnia dziecka wykorzystalismy pomysl chrupci i zakupilismy pawia z lamaze, jest swietny, wszystko szelesci i jest bardzo kolorowe, leniuszek jest zachwycona!:)

Cieszę się, że opinia sie przydała :) Felinek na razie korzysta tylko z biało-czarnej strony.
A swoja drogą ostatnio baaardzo uważnie studiuje moja twarz :) I wszystkie źródła światła. Gdzieś czytałam, że warto malować mocniej oczy przy takim maluchu to lepiej widzi szczegóły twarzy.
Można też na kartce po prostu namalować figury czarnym flamastrem:)

reklama
wiem, że to póki co dość odległy temat ale może rozglądałyście się już za krzesłami do karmienia?
może doświadczone mamuśki mogą coś polecić bądź odradzić?

jesli ktos ma ograniczone finanse to w ikei jest krzeselko do karmienia za okolo 50zl, moja znajoma z takiego korzysta i bardzo sobie chwali, mozliwe ze i my wlasnie to kupimy.

Nataliak to krzesełko o którym piszesz to jest takie białe? i bez tej tacki ala stolik?
bo coś mi się kojarzy, ale nie wiem, czy to to..

tacka jest ale nie wiem czy przypadkiem nie kupuje sie jej osobno. co do kolorow to faktycznie kiedys tylko biale bylo a teraz jest jeszcze czerwone i niebieskie.

reklama
Do góry