reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Julita ja kupiłam używaną ale gdybym wcześniej znalazła tego sprzedawcę to pewnie kupiłam bym u niego bo ma super cenę a towar jest nowy Fisher price karuzela pilot projektor gwarancja (1032961363) - Aukcje internetowe Allegro

ooo w mordeczkę.... że tez ja tego wcześniej nie znalazłam...Ten sprzedawca ma tańszą rain forest od tej, którą ja znalazłam.
Co prawda z kosztami przesylki wychodzi raptem ok 10 pln taniej (ja odb. osob), ale zawsze to jakaś alternatywa.

Poza tym zauważyłam, że jakby jakoś spadły ceny tych karuzelek... czy mi się wydaje?

Julita ja kupiłam używaną ale gdybym wcześniej znalazła tego sprzedawcę to pewnie kupiłam bym u niego bo ma super cenę a towar jest nowy Fisher price karuzela pilot projektor gwarancja (1032961363) - Aukcje internetowe Allegro
Faktycznie ma dużo tańsze rzeczy, ja sobie na macie porównałam, tylko kurczak patrze że ma strasznie dużo negatywów i trzeba się na długie czekanie nastawiać a nie po to za kuriera się płaci i to 35zł:baffled:

Pytanie mam przy okazji? kupowałyście już/ będziecie kupować matę edukacyjną? jakąs polecacie?

NIE POLECAM!!! ja kupowałam właśnie u tego sprzedawcy, bo skusiła mnie niska cena, ale karuzelkę wylicytowałam 9 kwietnia, płaciłam od razu (przelew internetowy), a karuzelkę dostałam dopiero 5 maja!!! Co prawda dodali gratis- grzechotkę, ale nerwów straciłam sporo, tymbardziej, że to był prezent od mojej siory...

NIE POLECAM!!! ja kupowałam właśnie u tego sprzedawcy, bo skusiła mnie niska cena, ale karuzelkę wylicytowałam 9 kwietnia, płaciłam od razu (przelew internetowy), a karuzelkę dostałam dopiero 5 maja!!! Co prawda dodali gratis- grzechotkę, ale nerwów straciłam sporo, tymbardziej, że to był prezent od mojej siory...
Czyli jak najbardziej słuszne komentarze:baffled:
Estragon dobrze że w końcu dotarła ale kurcze prawie miesiąc czekania:szok:

Klariss tak na szybko z tego co pamiętam to ja dla małego mam płyn do mycia,oliwkę,ale planuję jeszcze zakup jakiegoś balsamu do ciała,sudocrem do pupki na ewentualne odparzenia,octenisept do pępka za radą dziewczyn, sól morska do noska, hmm z tego co pamiętam to narazie tyle,jak sobie przypomnę to dopiszę albo dziewczyny dopiszą.

A co myślicie o czymś takim? Lampka MAGICZNE KONSTELACJE - ŻÓŁW MORSKI (1027518140) - Aukcje internetowe Allegro Może któraś już kupiła coś takiego,bo mi się ten żółw strasznie podoba i nie wiem jak to na żywo się sprawdza.

reklama
Klariss tak na szybko z tego co pamiętam to ja dla małego mam płyn do mycia,oliwkę,ale planuję jeszcze zakup jakiegoś balsamu do ciała,sudocrem do pupki na ewentualne odparzenia,octenisept do pępka za radą dziewczyn, sól morska do noska, hmm z tego co pamiętam to narazie tyle,jak sobie przypomnę to dopiszę albo dziewczyny dopiszą.

A co myślicie o czymś takim? Lampka MAGICZNE KONSTELACJE - ŻÓŁW MORSKI (1027518140) - Aukcje internetowe Allegro Może któraś już kupiła coś takiego,bo mi się ten żółw strasznie podoba i nie wiem jak to na żywo się sprawdza.

nie widziałam na zywo ale równiez mi sie podoba......i ta konstelacja sprawia fajne wrażenie....

Do góry