reklama
martina969
Filipowa mama
oleśka fajne ciuszki Ja też bym brała kurtkę, bardzo fajna my mamy tak na bok zapinaną kurtkę z h&m i jestem zadowolona. :-)
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
No właśnie ta kurtka też jest z HM. Tylko zastanawia mnie, jak wygląda, gdy się ją całkiem rozepnie. Moim zdaniem dynda wielkie skrzydło z jednej strony a z drugiej kurtka ucieka na plecy...
Jak jest naprawdę?
Jak jest naprawdę?
Oleśka1977
A co by cię interesowało, to zapytam o cenę.
martina969
Filipowa mama
oleśka w sumie nie wiem jak jest, jak kurtka jest rozpięta przez dłuższy czas bo Filip ma taka na zimę i w sumie miał ją tylko zapiętą Natomiast na pewno nie jest ona tak zapinana z boku, żeby uciekała na plecy
teraz tak popatrzyłam na tą twoja kurtkę ze zdjęcia i ona chyba tez jest gruba, na zime?
teraz tak popatrzyłam na tą twoja kurtkę ze zdjęcia i ona chyba tez jest gruba, na zime?
Ostatnia edycja:
z tych, które tu pokazałaś to:zestawy: bluzka z tygryskiem i spodenki, małpki(niebieskie)+ spodenki, koszulka spiderman ten górny.
a to r. 92 czy 98?
(no i jakiś bezrękawnik, ale ten ze spidermanem mi się nie podoba
i jeszcze jakieś koszulki polo na lato...)
a to r. 92 czy 98?
(no i jakiś bezrękawnik, ale ten ze spidermanem mi się nie podoba
i jeszcze jakieś koszulki polo na lato...)
Oleśka1977
Wszystko jest 92, niektóre 86 ale ponoć duże. Spytam się o polówki i ceny tego, co napisałaś. Chcesz takie rozmiary?
Bezrękawniki chyba tylko te dwa ma.
Bezrękawniki chyba tylko te dwa ma.
Wiosenna jest ta kurtka.teraz tak popatrzyłam na tą twoja kurtkę ze zdjęcia i ona chyba tez jest gruba, na zime?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama