reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wiolan, może być też taka, nawet lepiej, masz rację
Czyli jysk?
ja polecam ale naprawde nie najtansze, bo to najwieksze gowno... popatrz i poczytaj jakie są wypelnienia i jak jest uszyta koldra.. koldra musi miec przeszycia wzdluz i wszerz calej kołdry.... albo ukośnie albo pionowo/poziomo... to nie ważne ale te przeszycia mają być dość gęsto.... mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi.... jak wroce ze szpitala, to ci moze cos przykladowego poszukam i bym ci wkleila...
tysia123
Fanka BB :)
Alis, heheh, własnie te klocki chciałam wkleić
Dziewczyny, help!!! Jaki zestaw pościeli kupić???
Będę kupować kołdrę i poduszkę dla Jagody, bo ma 100x140 i niedużą poduszkę. Chcę kupić 160x200 i poduszkę 70x80. Ten mniejszy komplet dostałby Jasiek.
Problem jest taki, że poduszka Jagody, która miała być taka super po praniu zbiła się w jedną gulę i została wyrzucona. Na szczęście teściówka miała taka małą poduszkę, więc dała Jagodzie. Z kolei ja kupiłam sobie kołdrę i po 3 latach jest z niej naleśnik
Jaka firma jest w miarę dobra??? I nie liczy jak za zboże?
Od razu uprzedzam, że pościel z pierza odpada, bo jestem uczulona, nie wiem, jak Jagoda by zareagowała na piórka, ale nie chcę prowokować.
Polecicie coś?
my mamy dla siebie DREAMER z JYSK. Tania nie jest ale totalnie nic sie z nia nie dzieje. No i nie wiem jakim cudem ale w zimie zawsze pod nia cieplo, a latem jest akurat, ze sie czlowiek nie poci. Tylko ona ma wypelnienie z pierza gesiego.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
oleska: cos takiego:
Piórex kołdra syntet. Satyna Bawełniana 135x200 (2016327725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piórex kołdra syntetyczna Domino 135x200 (2016327748) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piórex kołdra letnia syntetyczna ESSA 135x200 (2016327794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Piórex kołdra letnia syntetyczna ESSA 135x200 (2016327794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
byc moze taka tez by zdala egzamin:
KOŁDRA DUO SOFT 135X200 z komorą powietrzną JAKOŚĆ (2055289563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KLINMAM WELL koldra antyalergiczna 135x200 (2030859674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zwróc uwagę na jakość poszycia.. bawełna ma być mila w dotyku a nie sztywna, nieprzyjemna czy szeleszcząca.. to jest ważne..
Piórex kołdra syntet. Satyna Bawełniana 135x200 (2016327725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piórex kołdra syntetyczna Domino 135x200 (2016327748) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piórex kołdra letnia syntetyczna ESSA 135x200 (2016327794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Piórex kołdra letnia syntetyczna ESSA 135x200 (2016327794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
byc moze taka tez by zdala egzamin:
KOŁDRA DUO SOFT 135X200 z komorą powietrzną JAKOŚĆ (2055289563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KLINMAM WELL koldra antyalergiczna 135x200 (2030859674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zwróc uwagę na jakość poszycia.. bawełna ma być mila w dotyku a nie sztywna, nieprzyjemna czy szeleszcząca.. to jest ważne..
alex___
YYYYYYYYYYY?????? tu jest lista a nie konkretnie klocki..
to się popisałam dzięki Alis, właśnie takie
lenkaa*
no to się sfrajerowałam z tymi klockami, kupiłam dziś zestaw w tescaczu za 60 zł, a do pakowania dali płócienny worek, a nie pudełko.
oleśka, ja polecam pościel z Lidla, moim zdaniem jest super, choć nie mam nic dla Jacha, a dla siebie, za to bardziej eksploatowane i jak dla mnie dobra jakość. Jachoo śpi pod kocem, kołdra nie używana, więc jego pościeli nie ma nawet co oceniać - kilka razy użyta. Może będzie coś w lidlu z ostatniej gazetki, bo jakoś tydzień temu były pościele. No i cena też fajna ;-)
oleśka, ja polecam pościel z Lidla, moim zdaniem jest super, choć nie mam nic dla Jacha, a dla siebie, za to bardziej eksploatowane i jak dla mnie dobra jakość. Jachoo śpi pod kocem, kołdra nie używana, więc jego pościeli nie ma nawet co oceniać - kilka razy użyta. Może będzie coś w lidlu z ostatniej gazetki, bo jakoś tydzień temu były pościele. No i cena też fajna ;-)
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Lenka.. a czy ty czasem nie piszesz o poszwach na koldry???? bo olesce chodzilo chyba o samą kołdrę, czyli to co w poszwie siedzi....;-)