reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
elwiwas widziałam, jak na razie, w kappahlu, ale dwuczęściowe, tzn spodnie ogrodniczki+kurtka. Ceny zabójcze ok 180 zł spodnie plus mniej więcej tyle samo kurteczka. Jesteś zdecydowana na jednoczęściowy kombinezon? Ja jednak będę kupowała kurtkę i spodnie ocieplane. A na wyprzedażach w kappahlu w zeszłym tygodniu widziałam kombinezon jednoczęściowy, sztruksowy za 60 zł, rozm. 80, ale do dzisiaj raczej na pewno nie przetrwał:)

Sztruksowy kappahl mielismy na jesień - rewelka :-) ale 80 to bym nie brała...

pchacza - klekotacza mamy z Bajo, spoko jest i ruski czołg przetrzyma. Kaczuszki i pingwinki Stas testuje za kazdym razem w sklepiku osiedlowym i wszystkim odpadywuja patyki...

dzizas nataliak róziowy monster... a z ciekawostek rodzicielska persfazja w kierunku rózowego dla dziewczynek zdaje sie miec odwrotny skutek - różowy jest dopiero 9 najchetniej wybieranym kolorem przez kobiety podczas zakupów. Chyba, że to o to chodzi, żeby obrzydzić na całe życie ;-)

Ostatnia edycja:
Dziś byłam w zarze i jeszcze było coś do upolowania,kupiłam Nadii jeszcze cztery sukienki,kurtkę i sandałki na przyszły rok:zawstydzona/y:oraz trzy bluzeczki na teraz (były za 19,90 zł z 65,90 zł więc nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y:) Z dzinsowych rzeczy nie było nic.Dla chłopców były przecenione swterki,kamizelki,koszule,spodnie,nawet był wybór,będę jeszcze we wtorek (gdyby ktoś coś potrzebował).Od dzisiaj były jeszcze większe przeceny.No i kupiłam piękne sukienki dla Julki.A i o sobie nie zapomniałam,kupiłam sobie w zarze sukienkę na jutrzejszą dyskotekę (też dużo przecenioną ;-))

Dziś byłam w zarze i jeszcze było coś do upolowania,kupiłam Nadii jeszcze cztery sukienki,kurtkę i sandałki na przyszły rok:zawstydzona/y:oraz trzy bluzeczki na teraz (były za 19,90 zł z 65,90 zł więc nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y:) Z dzinsowych rzeczy nie było nic.Dla chłopców były przecenione swterki,kamizelki,koszule,spodnie,nawet był wybór,będę jeszcze we wtorek (gdyby ktoś coś potrzebował).Od dzisiaj były jeszcze większe przeceny.No i kupiłam piękne sukienki dla Julki.A i o sobie nie zapomniałam,kupiłam sobie w zarze sukienkę na jutrzejszą dyskotekę (też dużo przecenioną ;-))
takiej to dobrze:):)

Ostatnio zakupiłam Jaśkowi nowe huggisy - te całe z bawełny, takie jak newborn, ale wypuścili rozmiary od 3 wzwyż. Kupiłam mu na upały chorwackie, że niby przewiewne. Co do przewiewności to nie mam zdania,bo ostatecznie nie ja je nosiłam, choć pupcia ładna była, ale też i dużo latał w samych majteczkach. W każdym razie lipne są, bo po zasikaniu czuć normalnie mokrą powierzchnię, chyba słaby absorbent, albo brak? Jak dotykałam zasikanej pieluchy to miałam wilgotną rękę. Dziadostwo kosztuje 1zł za sztukę - najdroższe chyba na rynku :baffled: Nie polecam.
Wypróbowaliśmy też activ boy - faktycznie poręczne majteczki do wkładania przy ruchliwym dziecku, ale grubsze od zwykłych pampków, mają z przodu więcej wkładu absorbującego i od początku jest taka poducha na przodzie. Zwykłe pampki dużo cieńsze. Tak więc wracamy z powrotem do zwykłych pampków po małej zdradzie ;-)

reklama
Dla chłopców były przecenione swterki,kamizelki,koszule,spodnie,nawet był wybór,będę jeszcze we wtorek (gdyby ktoś coś potrzebował).

to ja chętnie na następujące ;-)
błękitna koszula DOUBLE SHIRT - Collection - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
na 86 i większa

koszulka z kapturem STRIPED VEST - Collection - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

koszulka na dł. rek. z kapturem
T-SHIRT WITH HOOD - Collection - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

i te dżiny
Collection - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

marzenia warto mieć ;-)

Do góry