reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Byłam dziś na wyprzedażach i jestem zadowolona.Najwięcej kupiłam Nadii w Zarze.Przeceny były takie,że było warto.Kupiłam Nadii na przyszły rok 3 sukienki,dwie bluzki,dwie pary spodenek, ogrodniczki,kombinezon i sandałki,na teraz i jesień też kilka rzeczy (dwa sweterki,ogrodniczki,sukienkę dzinsową,tunikę w kratkę).Ceny były 60-70% w dół,dlatego było w warto.Wszystko kupione w porcie,w manufakturze było wszystko przebrane,nic bym nie kupiła,za to Julka na naciągnęła mnie na kilka rzeczy z nowej kolekcji:dry: To ja już letnie wyprzedaże mam z głowy.ufff...

być może uda się mi w niedalekiej przyszłości kupić dla Mai wózeczek dla lalek, znalazłam takie , może któraś z was mająca starszą córkę taki miała bądź widziała u kogoś? i jak się sprawdzają?

Smoby WÓZEK SPACERÓWKA BABY NURSE + Hello Kitty ! (1717759823) - Aukcje internetowe Allegro

Smoby Wózek SPACERÓWKA CHULI POP HELLO KITTY (1706615432) - Aukcje internetowe Allegro

julita1212 my mamy ten drugi wozeczek i jest super, Hania po domku nim zasuwa:-)

i jeszcze jedno , do chrupci, natalik, justme - te co maja te koniki na biegunach, chciałam to kupić doriankowi - wasze maluchy zadowolone, chetnie się na tym bujają ?

elwiwas my rowniez polecamy ten bujaczek, mała w sumie niedawno wyczaila jak sie samej mozna bujac, ale od tej pory co go tylko widzi to kaze sie sadzac i szaleje:-)

dziewczyny ma ktoras z Was buciki z adidasa ? jak jest z ich rozmiarowka, bo wczoraj rzucily nam sie w oko przecienione, o takie: Buty ADIDAS DISNEY WINNIE R.22 WYPRZEDAŻ DO -50% (1689488091) - Aukcje internetowe Allegro ale nie mierzylysmy. tylko w domu jak sprawdzilam na necie to wychodzi na to ze rozmiarowka jest jakas dziwna tj wg nich rozm 22 to 13,5 cm (za to na aukcji z allegro to 14,5cm!) my mamy teraz 12,7cm i nosimy 20 i nie wiem wlasnie czy na jesien te butki tj. rozm 22 beda dobre.... :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Aga - była niestety tylko jedna para - jedyna i w rozmiarze 21

Chrupcia - butki kupione. A poniewaz kupiłam też Tosi przecenione, a jest aktualnie akcja "kup 2 przecenione, a tańszą dostaniesz za 1/2 ceny" to Stachowa para wyszła za 24,50 PLN. Jest niestety jednak minus -mamy jeden paragon. Ale wysle Ci go,a w razie "w" gdybym ja musiała reklamować Tosi parę, to najwyżej mi podeślesz, jakoś se poradzimy, może być??
Podaj na priva adres

Do góry