reklama
malina29
Mama debiutująca
Chrupcia - oki doki, jutro zalecę i kupię (mam nadzieję, że jeszcze będą)malina jak jeszcze aktualne to weź dla nas, plis :-)
Agnieszka77
Fanka BB :)
Byłam dziś na wyprzedażach i jestem zadowolona.Najwięcej kupiłam Nadii w Zarze.Przeceny były takie,że było warto.Kupiłam Nadii na przyszły rok 3 sukienki,dwie bluzki,dwie pary spodenek, ogrodniczki,kombinezon i sandałki,na teraz i jesień też kilka rzeczy (dwa sweterki,ogrodniczki,sukienkę dzinsową,tunikę w kratkę).Ceny były 60-70% w dół,dlatego było w warto.Wszystko kupione w porcie,w manufakturze było wszystko przebrane,nic bym nie kupiła,za to Julka na naciągnęła mnie na kilka rzeczy z nowej kolekcji To ja już letnie wyprzedaże mam z głowy.ufff...
corina
Fanka BB :)
być może uda się mi w niedalekiej przyszłości kupić dla Mai wózeczek dla lalek, znalazłam takie , może któraś z was mająca starszą córkę taki miała bądź widziała u kogoś? i jak się sprawdzają?
Smoby WÓZEK SPACERÓWKA BABY NURSE + Hello Kitty ! (1717759823) - Aukcje internetowe Allegro
Smoby Wózek SPACERÓWKA CHULI POP HELLO KITTY (1706615432) - Aukcje internetowe Allegro
julita1212 my mamy ten drugi wozeczek i jest super, Hania po domku nim zasuwa:-)
i jeszcze jedno , do chrupci, natalik, justme - te co maja te koniki na biegunach, chciałam to kupić doriankowi - wasze maluchy zadowolone, chetnie się na tym bujają ?
elwiwas my rowniez polecamy ten bujaczek, mała w sumie niedawno wyczaila jak sie samej mozna bujac, ale od tej pory co go tylko widzi to kaze sie sadzac i szaleje:-)
dziewczyny ma ktoras z Was buciki z adidasa ? jak jest z ich rozmiarowka, bo wczoraj rzucily nam sie w oko przecienione, o takie: Buty ADIDAS DISNEY WINNIE R.22 WYPRZEDAŻ DO -50% (1689488091) - Aukcje internetowe Allegro ale nie mierzylysmy. tylko w domu jak sprawdzilam na necie to wychodzi na to ze rozmiarowka jest jakas dziwna tj wg nich rozm 22 to 13,5 cm (za to na aukcji z allegro to 14,5cm!) my mamy teraz 12,7cm i nosimy 20 i nie wiem wlasnie czy na jesien te butki tj. rozm 22 beda dobre....
Ostatnia edycja:
wiolan
PODWÓJNA MAMA
dziewczyny z Łodzi...
czy jest coś u Was pod Łodzią co się PTAK nazywa?? co to jest??
czy jest coś u Was pod Łodzią co się PTAK nazywa?? co to jest??
reklama
malina29
Mama debiutująca
Aga - była niestety tylko jedna para - jedyna i w rozmiarze 21
Chrupcia - butki kupione. A poniewaz kupiłam też Tosi przecenione, a jest aktualnie akcja "kup 2 przecenione, a tańszą dostaniesz za 1/2 ceny" to Stachowa para wyszła za 24,50 PLN. Jest niestety jednak minus -mamy jeden paragon. Ale wysle Ci go,a w razie "w" gdybym ja musiała reklamować Tosi parę, to najwyżej mi podeślesz, jakoś se poradzimy, może być??
Podaj na priva adres
Chrupcia - butki kupione. A poniewaz kupiłam też Tosi przecenione, a jest aktualnie akcja "kup 2 przecenione, a tańszą dostaniesz za 1/2 ceny" to Stachowa para wyszła za 24,50 PLN. Jest niestety jednak minus -mamy jeden paragon. Ale wysle Ci go,a w razie "w" gdybym ja musiała reklamować Tosi parę, to najwyżej mi podeślesz, jakoś se poradzimy, może być??
Podaj na priva adres