reklama
estragon
mamusia synusia:P
bo karolek drobny jest
u nas spodenki tez mniejsze 3-6 lub 6-9, chciałam kupić jakas kurteczke wiosenna i nie wiem na jaki rozmiar
a Lila chyba jeszcze drobniejsza
ja na razie nic nie kupuję na wiosnę/lato, bo właśnie boję się, że nie trafię z rozmiarem. Mam kurteczkę na 74 z reserved, w której Młody chodził na jesieni, ale była jeszcze sporo za duża, więc może na przedwiośniu wcisnę go w nią
w zarze są jeszcze resztki przecen, ale ubranka głownie dla dziewczynek, np bolerka po 19 zł, śliczne brązowe dzianinowe sukienki też po 19 zł (widziałam rozmiary nawet na 24 mies), czapki zimowe za 9 zł
Fisher Price KUBECZKI FOREMKI DO UKŁADANIA K7166 (1441487995) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
te klocuszki tez moge wam polecic
te klocuszki tez moge wam polecic
FISHER PRICE ------- PELIKAN CHODZIACZEK 12M+ (1484042996) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ten pelikan tez mi sie podoba
tysia123
Fanka BB :)
Wiadomo z gumą bezpieczniej
dobre!!! musze gdzies zapisywac wasze teksty
U nas bodziaki 80 chociaz zdarza sie tez 86. Generalnie wiekszosc ubran 74-80. Poki co najmniejszym rozmiarowo ubrankiem jest sweterek z 5-10-15 w romiarze, UWAGA: 62!!!! Idealny. W kazdym praniu rozciaga sie ok pol rozmiaru i rosnie razem z mala. Ciekawe jak dlugo jeszcze....
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Si, biere jądlugosc 53cm a pas okolo 27cm, bedzie dobra na jagode?
Hehe, dzisiaj go wypatrzyłam i kupuję na roczek dla mojego przyszłęgo chrześniaka
chyba pierwszy raz się załapię
bezrękawnik moro poproszę !!
:-)
i hulaj dusza piekła nie ma, czyli Leon za 2 miesiące na podwórku
niooo, prawdziwy zawodowiec
dziewczyny kupiłam małej sukieneczke (uzywana, ale wyglada jak nówka) ale jest na nia za mała mimo ze rozmiar 12-18 mc, z Nexta czy któras byłaby zainteresowana?? cena 10zł
no to jeśli na Majeczkę jest za mała, to pewnie na moją też.
Natalka nosi rozmiar 80-92 nawet (ale wiadomo rozmiar rozm. nie jest równy)
Duza jest, a raczej szeroka i wszystko rozciąga się na boki i przez to chyba skraca.
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
wstrzymaj się, bo siostra ma dać jeszcze jakieś zdjęcia z ciuszkami więc jak ci się coś spodoba to pójdzie jedną paczką.Oleska, ile wysyłka? I podaj numer konta zeby kase za ciuszki wplacic.
wymiary sukienki i gatek o które pytałaś:
"gacie: szer. w pasie bez rozciągania gumki 36 cm, po rozciągnięciu 44
udo 20 cm (gumka)
sukienka- dł. 35 cm
szerokość karczku 26 cm x2
rękawek 18 cm (gumka)"