afi ja używam tylko na noc nivea Q10+Q10PLUS Krem przeciwzmarszczkowy na noc - NIVEA
reklama
estragon, ale ja naprawdę mam już zmarszczki... mimiczne wokół oczu... :/
aga, dzięki. tylko że tam nie piszą od jakiego wieku można stosować... a ty widzisz jakąś poprawę? ja bym musiała chyba kupic ten pod oczy, bo przy tym, na noc każą omijac okolice oczu...
kto jeszcze ma cos sprawdzonego? chętnie poczytam opinie
aga, dzięki. tylko że tam nie piszą od jakiego wieku można stosować... a ty widzisz jakąś poprawę? ja bym musiała chyba kupic ten pod oczy, bo przy tym, na noc każą omijac okolice oczu...
kto jeszcze ma cos sprawdzonego? chętnie poczytam opinie
Afi, ja mam skłonności do opuchlizny wokół oczu i mam bardzo cienką skórę, więc na zmarchy podatną i używam ostatnio tego- dpstałam od mamy, tani nie jest....... ale jest super......
Estēe Lauder | Kremy pod pczy
Estēe Lauder | Kremy pod pczy
malina29
Mama debiutująca
zapytam tu bo tam nie zaglądacie...(zakup otrębów )
dziewczyny na dukanie jakich otrębów uzywacie..... zwykłych czy mielonych? mam takie i takie , a mielone mam bo na aukcji nie było napisane, ze to mielone....taka sieczka drobnicowata.....wrrr.....wole te drugie :/
kupuję normalne otręby, ewenti mielę w blenderze (zmielone maja słabsze działanie bo mielenie pozbawia je łusek)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
ja pod oczy używam Clinique ALL ABOUT EYES.. jak dla mnie najlepsze cudo na rynku... nie umiem inaczej opisac, bo nie dosc ze okolica wokol oczu swietnie nawilzona, wygląda na zdrową, zmarszczki się spłyciły, to jeszcze moje małe kaszaczki (białe takie) znikneły... i w formie leciutkiego, szybko wchłaniającego się żelu.... No ale cena jest dość wysoka... za to ja 15 ml mam około roku (bo wystarczy mała ilość)
Ostatnia edycja:
Oleśka, dziękuję Ci za cynk o kiermaszu w TupTupie!!! Obłowiłam się na całego! A po weekendzie mają nową dostawę, więc znów idę ;P Może pójdziemy razem? Kupiłam dla Jagody 5 koszulek, 6 bodziaków i 7 par rajstop. Zapłaciłam 103 zł Zatem Łodzianki polecam - Tup Tup na Pułku Strzelców Kaniowskich
A tu część zakupów:
A tu część zakupów:
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
You're welcome
Też sie bujnę
Też sie bujnę
reklama
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Czy możecie polecić jakiś dobry specyfik na rozstępy, ale takie już istniejące?