reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Aga ja mówię o opinii koleżanek które mają wózki coneco:tak: każda mówi że są awaryjne i że więcej takiego wózka nie kupią :-(

No ja rozumię oczywiście:-)
Ale ja mam spacerówkę, jak dla mnie za tą cenę to wózek jest super! Jest bardzo często używany a przez 1,5 roku jeszcze nic się w nim nie zepsuło!
Ja wiem że są lepsze wózki i pewnie gdyby mnie było stać to kupiłabym lepszy:-)
Ale ja osobiście w tej granicy cenowej nie znalazłam nic lepszego:-)

Ja też mam tę spacerówkę. I u nas też nic się nie dzieje z tym wózkiem. Jest lekki, zajmuję mało miejsca, bo się fajnie wzdłuż. Nie to co spacerówka od gondoli! Natomiast mojej siostrze odpadło koło :szok:. Normalnie się złamało!

Z tego co zauwazylam ,bardzo modne sa wozki qinny,mi osobiscie wydaje sie ze spacerowka jest strasznie niewygodna dla dziecka, jest plytka .Wedlug mnie najwygodniejsze dla dziecka sa spacerowki tego typu ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Caravell YOUNG głęboko-spacerowy 2009>
Dziecko ma duzo miejsca, jest chronione z boku i z przodu ,podnozek tez jest regulowany ,i mozna polozyc dzidzie na plasko gdy zasnie a bedzie to robilo przez conajmniej 1,5 roku jak nie dluzej

Hymmm po tych opiniach chyba tez sie zdecyduje na kupno tego wozka ,jeszcze tylko mezowi pokaze co by se poczytal na jego temat :)
NO i oczywiscie testowanie w realu jak nic ,bez tego w ciemno nie kupie :)

Acha i mnie bardziej przekonuje 4 -kołowa bexa ta wlansie B4....niewiem czemu ,chyba jestem tradycjonalistka bo te 3 kolowe mnie lekko przerazaja ! Mezowi wlasnie 3 kolowce sie podobaja ,ale to ja czesciej bede prowadzic bryke ;) .....
Zobaczymy w realu jak to jest :) Byc moze mnie przekonaja :)

Ostatnia edycja:
to teraz ja sie wypowiem z Rozalka przetestowalam dwa wozki nr Roan Marita ROAN Marita , NAJWIĘKSZA DOSTĘPNOŚC! GRATIS! (691187704) - Aukcje internetowe Allegro
i uwazam ze jest rewelacyjny. Rozalka urodzila sie w pazdzierniku, wiec w zimie i w sniegach, na naszych chodnikach, spisal sie na medal. wygodna duza gondola spokojnie pomiescila wszystko. spacerowka jest rewelacyjna na pierwsze siedzace wyprawy, szerokie siedzisko, dziecko zabezpieczone, naprawde polecam. poza tym cena przyzwoita i polski produkt.
kiedy ta spacerowka byla juz troche za duza i za ciezka przesiadla sie Rozala w spacerowke chicco pick up tez byla dobra, choc droga dosyc, bo wtedy kosztowal 550zl. ma super duza bude, przed sloncem rewelacja, a przedewszystkim szerokie siedzisko, tak ze wygodnie jej bylo spac. spacerowka jest w stanie rewelacyjnym, wiec pewnie teraz tez posluzy.

no a teraz mam problem. marite sprzedalam, bo tak kolezanka mnie meczyla, wiec jakis gleboki musze kupic. fajna ta czterokolowa bexa. musze go zobaczyc na zywo ale prezentuje sie niezle.

reklama
Do góry