reklama
Tu link do nich:
--- ABC DESIGN CONDOR 4 GONDOLA GRATISY !!! --- (706872083) - Aukcje internetowe Allegro
lub
ABC design RODEO 360' 2009 (706872063) - Aukcje internetowe Allegro
a co do BEXY to też całkiem niezły - i cena przystępna ale ja jakbym go kupowała to bez fotelika - bo co do niego to już jestem zdecydowana na maxi cosi.
--- ABC DESIGN CONDOR 4 GONDOLA GRATISY !!! --- (706872083) - Aukcje internetowe Allegro
lub
ABC design RODEO 360' 2009 (706872063) - Aukcje internetowe Allegro
a co do BEXY to też całkiem niezły - i cena przystępna ale ja jakbym go kupowała to bez fotelika - bo co do niego to już jestem zdecydowana na maxi cosi.
Nessi Ta bexa jest 4 kolowa wlansie i dlatego mi sie podoba ,bo ja tez nie widze jakos tych trojkolowcow - no chyba tradycjonalistka jestem jak to moj maz mowiFajny wózek, ale mi się strasznie 3-kołowe nie podobają :/
Tylko ze mowa teraz o bexie B4 - model czterokolowy
Tutaj jest link do niego na allegro full wypas zestaw
http://allegro.pl/item704855626_bexa_b4_fotelik_samoch_kola_pompow_11_kolorow.html
Czterokolowy jest pokazany na poczatku i na koncu aukcji,na trzykolowacach jest pokazana tylko kolorystyka,pisalam do sprzedawcy i mowil ze czterokolowe zamawia sie wybierajac odpowiednia kolorysteke jaka nam pasuje
moj faworyt numer S7 - dzis pokazywalam mezowi ,tez mu sie bardzo podoba ...na wczasach bedziemy mieli duzo czasu aby pochodzi po sklepach ,jezeli w realu bedzie fajny - to ten wlansie kupimy
Ostatnia edycja:
NeSSi
Moderatorka
Wózki uniwersalne (z gondolą) w Dino mi się ten podoba w hurtownii art. dzieciecych taki zestaw kosztuje 900 zeta hmm...http://dino.sklep.pl/nowy/dorjan-cross-country-2009-gondolkaspacer-fotelikkurier-gratis-p-4358.html
No i koła piankowe to Tragedia ponoc tak sie wypowiadaja moje znajome,pierwsze co to odradzily mi kola piankoweFajne są te z ABC - ale niestety koła piankowe
dagmar
Fanka BB :)
Nessi,Wózki uniwersalne (z gondolą) w Dino mi się ten podoba w hurtownii art. dzieciecych taki zestaw kosztuje 900 zeta hmm...Dorjan Cross Country 2009 (gondolka+spacer fotelik)kurier gratis - 1079.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
to są niskie wózki. Pamiętaj, że zawsze najwięcej spalin jest do 70 cm. Dlatego czym wyżej gondolka z dzieckiem, tym lepiej.
Ja niestety ię dowiedziałam o tym za późno i wózek dla Amelki był za niski :-(
Ostatnia edycja:
Kochana to twoj wybor ,jednak co do tego typow wozkow juz sie wypowiadalysmy ,wozki nie maja sztywnej duzej gondoli ,sa poprostu niewydogne dla malenstwa i tak jak dagmar pisze sa niskie =/Wózki uniwersalne (z gondolą) w Dino mi się ten podoba w hurtownii art. dzieciecych taki zestaw kosztuje 900 zeta hmm...Dorjan Cross Country 2009 (gondolka+spacer fotelik)kurier gratis - 1079.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Ja mialam taki wozek z Patrykiem - porazka. Tam masz wszedzie laczenia i przewiewy ,bo nie masz jednej gondoli ,ja osobiscie odradzam .
dagmar
Fanka BB :)
Kochana to twoj wybor ,jednak co do tego typow wozkow juz sie wypowiadalysmy ,wozki nie maja sztywnej duzej gondoli ,sa poprostu niewydogne dla malenstwa i tak jak dagmar pisze sa niskie =/
Ja mialam taki wozek z Patrykiem - porazka. Tam masz wszedzie laczenia i przewiewy ,bo nie masz jednej gondoli ,ja osobiscie odradzam .
\No mi niestety też się odechciało po 1szym takiego wózka.
po 2gie spacerówka potem strasznie ciężka i do autobusu z tym nie wejdziesz.
Joasia ja miałam taką wkładkę od 0-3 msc. To było usztywnione, szczelne na paaseczkach. Nawet nie złe, ale małe a potem jak Amelka miała 8 mieś to w trymigi kupowaliśmy spacerówkę!!!
reklama
Dziewczyny zmienię trochę temat - a mianowicie zakupiłyście już worki sako? Bo ja jestem teraz na kupnie i nie wiem jaki wybrać. Pracuję w sklepie meblowym i mamy sako w skórze za 1200 zł ale dla mnie to dużo i będę przez allegro zamawiać. Powiedzcie mi czy te 2xl nie są za wysokie i wąskie?
W pracy mamy taki o wymiarze szerokość 100 cm, wysokość 60
O podobnych wymiarach znalazłam coś takiego:
WYPOCZYNKOWE FOTELE RELAX + PUFA GRATIS DO KAZDEGO (711432950) - Aukcje internetowe Allegro
Ale wy mówiłyście że fatty 2xl najlepszy ale tam wymiary to szerokość 85, wysokość 130
I mam dylemat
W pracy mamy taki o wymiarze szerokość 100 cm, wysokość 60
O podobnych wymiarach znalazłam coś takiego:
WYPOCZYNKOWE FOTELE RELAX + PUFA GRATIS DO KAZDEGO (711432950) - Aukcje internetowe Allegro
Ale wy mówiłyście że fatty 2xl najlepszy ale tam wymiary to szerokość 85, wysokość 130
I mam dylemat
Podziel się: