reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Fajny wózek, ale mi się strasznie 3-kołowe nie podobają :/
Nessi Ta bexa jest 4 kolowa wlansie i dlatego mi sie podoba ,bo ja tez nie widze jakos tych trojkolowcow - no chyba tradycjonalistka jestem jak to moj maz mowi :sorry:
Tylko ze mowa teraz o bexie B4 - model czterokolowy

Tutaj jest link do niego na allegro full wypas zestaw ;)
http://allegro.pl/item704855626_bexa_b4_fotelik_samoch_kola_pompow_11_kolorow.html

Czterokolowy jest pokazany na poczatku i na koncu aukcji,na trzykolowacach jest pokazana tylko kolorystyka,pisalam do sprzedawcy i mowil ze czterokolowe zamawia sie wybierajac odpowiednia kolorysteke jaka nam pasuje

moj faworyt numer S7 - dzis pokazywalam mezowi ,tez mu sie bardzo podoba :) ...na wczasach bedziemy mieli duzo czasu aby pochodzi po sklepach ,jezeli w realu bedzie fajny - to ten wlansie kupimy :)

Ostatnia edycja:
Nessi,
to są niskie wózki. Pamiętaj, że zawsze najwięcej spalin jest do 70 cm. Dlatego czym wyżej gondolka z dzieckiem, tym lepiej.
Ja niestety ię dowiedziałam o tym za późno i wózek dla Amelki był za niski :-(

Ostatnia edycja:
Kochana to twoj wybor ,jednak co do tego typow wozkow juz sie wypowiadalysmy ,wozki nie maja sztywnej duzej gondoli ,sa poprostu niewydogne dla malenstwa i tak jak dagmar pisze sa niskie =/
Ja mialam taki wozek z Patrykiem - porazka. Tam masz wszedzie laczenia i przewiewy ,bo nie masz jednej gondoli ,ja osobiscie odradzam .

Kochana to twoj wybor ,jednak co do tego typow wozkow juz sie wypowiadalysmy ,wozki nie maja sztywnej duzej gondoli ,sa poprostu niewydogne dla malenstwa i tak jak dagmar pisze sa niskie =/
Ja mialam taki wozek z Patrykiem - porazka. Tam masz wszedzie laczenia i przewiewy ,bo nie masz jednej gondoli ,ja osobiscie odradzam .

\No mi niestety też się odechciało po 1szym takiego wózka.
po 2gie spacerówka potem strasznie ciężka i do autobusu z tym nie wejdziesz.

Joasia ja miałam taką wkładkę od 0-3 msc. To było usztywnione, szczelne na paaseczkach. Nawet nie złe, ale małe a potem jak Amelka miała 8 mieś to w trymigi kupowaliśmy spacerówkę!!!

reklama
Dziewczyny zmienię trochę temat - a mianowicie zakupiłyście już worki sako? Bo ja jestem teraz na kupnie i nie wiem jaki wybrać. Pracuję w sklepie meblowym i mamy sako w skórze za 1200 zł ale dla mnie to dużo i będę przez allegro zamawiać. Powiedzcie mi czy te 2xl nie są za wysokie i wąskie?
W pracy mamy taki o wymiarze szerokość 100 cm, wysokość 60
O podobnych wymiarach znalazłam coś takiego:
WYPOCZYNKOWE FOTELE RELAX + PUFA GRATIS DO KAZDEGO (711432950) - Aukcje internetowe Allegro
Ale wy mówiłyście że fatty 2xl najlepszy ale tam wymiary to szerokość 85, wysokość 130
I mam dylemat :confused:

Do góry