reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Nessi Ta bexa jest 4 kolowa wlansie i dlatego mi sie podoba ,bo ja tez nie widze jakos tych trojkolowcow - no chyba tradycjonalistka jestem jak to moj maz mowi :sorry:
Tylko ze mowa teraz o bexie B4 - model czterokolowy

Tutaj jest link do niego na allegro full wypas zestaw ;)
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (704855626) - Aukcje internetowe Allegro

Czterokolowy jest pokazany na poczatku i na koncu aukcji,na trzykolowacach jest pokazana tylko kolorystyka,pisalam do sprzedawcy i mowil ze czterokolowe zamawia sie wybierajac odpowiednia kolorysteke jaka nam pasuje

moj faworyt numer S7 - dzis pokazywalam mezowi ,tez mu sie bardzo podoba :) ...na wczasach bedziemy mieli duzo czasu aby pochodzi po sklepach ,jezeli w realu bedzie fajny - to ten wlansie kupimy :)

Ja też z tych tradycjonalnych :p i jakoś tak dla mnie ładniej taki wózek wyglada z 4 kołami ...

Cytat:
Napisał NeSSi
Wózki uniwersalne (z gondolą) w Dino mi się ten podoba w hurtownii art. dzieciecych taki zestaw kosztuje 900 zeta hmm...Dorjan Cross Country 2009 (gondolka+spacer fotelik)kurier gratis - 1079.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

Kochana to twoj wybor ,jednak co do tego typow wozkow juz sie wypowiadalysmy ,wozki nie maja sztywnej duzej gondoli ,sa poprostu niewydogne dla malenstwa i tak jak dagmar pisze sa niskie =/
Ja mialam taki wozek z Patrykiem - porazka. Tam masz wszedzie laczenia i przewiewy ,bo nie masz jednej gondoli ,ja osobiscie odradzam .
No dobra ale po czym poznac który niski , na zdjęciu to jak jeden czort wygląda, gubię się :(

\No mi niestety też się odechciało po 1szym takiego wózka.
po 2gie spacerówka potem strasznie ciężka i do autobusu z tym nie wejdziesz.

Joasia ja miałam taką wkładkę od 0-3 msc. To było usztywnione, szczelne na paaseczkach. Nawet nie złe, ale małe a potem jak Amelka miała 8 mieś to w trymigi kupowaliśmy spacerówkę!!!
NO wlasanie ja tez mialam takie nosidlo ale nie bylam z tego zadowolona usztywnienie to byla poprostu jakas dykta wlozona czy cos takiego .. =/ NO i male to fakt =/

reklama
Do góry