reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
Nessi Ta bexa jest 4 kolowa wlansie i dlatego mi sie podoba ,bo ja tez nie widze jakos tych trojkolowcow - no chyba tradycjonalistka jestem jak to moj maz mowi :sorry:
Tylko ze mowa teraz o bexie B4 - model czterokolowy

Tutaj jest link do niego na allegro full wypas zestaw ;)
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (704855626) - Aukcje internetowe Allegro

Czterokolowy jest pokazany na poczatku i na koncu aukcji,na trzykolowacach jest pokazana tylko kolorystyka,pisalam do sprzedawcy i mowil ze czterokolowe zamawia sie wybierajac odpowiednia kolorysteke jaka nam pasuje

moj faworyt numer S7 - dzis pokazywalam mezowi ,tez mu sie bardzo podoba :) ...na wczasach bedziemy mieli duzo czasu aby pochodzi po sklepach ,jezeli w realu bedzie fajny - to ten wlansie kupimy :)

Ja też z tych tradycjonalnych :p i jakoś tak dla mnie ładniej taki wózek wyglada z 4 kołami ...

Cytat:
Napisał NeSSi
Wózki uniwersalne (z gondolą) w Dino mi się ten podoba w hurtownii art. dzieciecych taki zestaw kosztuje 900 zeta hmm...Dorjan Cross Country 2009 (gondolka+spacer fotelik)kurier gratis - 1079.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

Kochana to twoj wybor ,jednak co do tego typow wozkow juz sie wypowiadalysmy ,wozki nie maja sztywnej duzej gondoli ,sa poprostu niewydogne dla malenstwa i tak jak dagmar pisze sa niskie =/
Ja mialam taki wozek z Patrykiem - porazka. Tam masz wszedzie laczenia i przewiewy ,bo nie masz jednej gondoli ,ja osobiscie odradzam .
No dobra ale po czym poznac który niski , na zdjęciu to jak jeden czort wygląda, gubię się :(

\No mi niestety też się odechciało po 1szym takiego wózka.
po 2gie spacerówka potem strasznie ciężka i do autobusu z tym nie wejdziesz.

Joasia ja miałam taką wkładkę od 0-3 msc. To było usztywnione, szczelne na paaseczkach. Nawet nie złe, ale małe a potem jak Amelka miała 8 mieś to w trymigi kupowaliśmy spacerówkę!!!
NO wlasanie ja tez mialam takie nosidlo ale nie bylam z tego zadowolona usztywnienie to byla poprostu jakas dykta wlozona czy cos takiego .. =/ NO i male to fakt =/

reklama
Do góry