reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Łóżeczka turystyczne fajne są teraz, napewno tzreba do nich lepszy materac dokupić:tak:
No ale pod pewnymi względami nie zastąpią zwykłego łózeczka- dzięki szczebelkom dzieci uczą się wstawać, podnoszą się:tak:
A jezeli dziecko stuka się głowką o szczebelki to po tą ochraniacze do łóżęczka:tak:
MY mamy normalne łóżeczko a turystyczne służyć bedzie jako kojec i na wyjazdy:-)
No ja chyba wlansie narazie zostane przy normlanym wyrku zawsze troche kasy na starcie sie zaoszczedzi ,a pozniej gdy maluch bedzie juz troszke wiekszy zakupimy turystyczne jak sie mojemu Jarkowi nie odwidza :)

reklama
Który laktator lepsiejszy ? ele czy ręczny ? :baffled: bo ja bzika dostałam a miałam chęc kupić ręczny .....

Ostatnia edycja:
Jak byłam ostatnio w Bobasie widziałam X landery..według mnie wyglądają trochę jak trumienki..i malutkie..najlepsze wrażenie zrobił na mnie nowy Implast Bolder SD..wow-do tego mieli piekną pastelową zieleń akurat-więc żadnych ostrych kolorów i wzorów!!!ma wszystko co chcemy, najprzyjemniejszy system blokowania, super duża wypaśna gondola..i w ogóle..wszystko dopracowane, lekko sie prowadzi..ekstra!2 typ to Baby Smile V-max-genialny!Właściwie prawie na równi z Bolderem poza hamulcem i wpinaniem/wypinaniem gondoli-ale zrobił podobne wrażenie jak Bolder, a dużo tańszy..i pozostaje mi zobaczyć Jedo Fyna (nie mieli akurat).Jeśli będzie więcej pieniążków to na pewno weźmiemy Boldera..naprawdę wygodny wózek i super parametry..chyba,że Jedo mnie bardziej zauroczy:-)

Tak Lilijka:tak: x-lNDERY maja tyci gondolki a implast bolder fajny jest:tak:
Odradzam wózki coneco-przyciagaja wzrok ale szajsowate są:-(

Łóżeczka turystyczne fajne są teraz, napewno tzreba do nich lepszy materac dokupić:tak:
No ale pod pewnymi względami nie zastąpią zwykłego łózeczka- dzięki szczebelkom dzieci uczą się wstawać, podnoszą się:tak:
A jezeli dziecko stuka się głowką o szczebelki to po tą ochraniacze do łóżęczka:tak:
MY mamy normalne łóżeczko a turystyczne służyć bedzie jako kojec i na wyjazdy:-)

Co do materaca się zgodzę - trzeba kupić.
Może dzieci są różnie, ale Bartkowi nie pomagały żadne ochraniacze :-(. Budził się i od razu podnosił, a jak się podniósł to leciał na bok i ciągle z łóżeczkiem mieliśmy problem. Turystyczne też w zestawie ma dodatkowe rączki za które dziecko może chwytać. U nas sprawdziło się idealnie :tak:

reklama
Do góry