No ja chyba wlansie narazie zostane przy normlanym wyrku zawsze troche kasy na starcie sie zaoszczedzi ,a pozniej gdy maluch bedzie juz troszke wiekszy zakupimy turystyczne jak sie mojemu Jarkowi nie odwidzaŁóżeczka turystyczne fajne są teraz, napewno tzreba do nich lepszy materac dokupić
No ale pod pewnymi względami nie zastąpią zwykłego łózeczka- dzięki szczebelkom dzieci uczą się wstawać, podnoszą się
A jezeli dziecko stuka się głowką o szczebelki to po tą ochraniacze do łóżęczka
MY mamy normalne łóżeczko a turystyczne służyć bedzie jako kojec i na wyjazdy:-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
NO wlansie o bexie tez słyszałam ze to sa niezle wozki ...wlansie je ogldam na allegro Mojemu mezowi wlansie sie te podobaja . 4 kolowe ,bo 3 kolowce mi sie nie podobaja.
zapodaj jakis link!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (704854991) - Aukcje internetowe Allegro
faktycznie wozek niezly ... ale kolorystyka skrjnie nie moja ... jedynie czerwony mi sie podoba ...
nessi ja ci nie pomoge ... nie mam zielonego pojecia
faktycznie wozek niezly ... ale kolorystyka skrjnie nie moja ... jedynie czerwony mi sie podoba ...
nessi ja ci nie pomoge ... nie mam zielonego pojecia
Który laktator lepsiejszy ? ele czy ręczny ? bo ja bzika dostałam a miałam chęc kupić ręczny .....
Ja polecam ten, taki miałam i świetnie się sprawdził
Bardzo dużą siłęodciągania ma i wcale się przy tym nie męczyłam:-) No i w razie jakby miał posłużyć częściej można dokupić elektryczną przysadkę.
http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=699185100
Ostatnia edycja:
Lilijka
Grudnióweczka 2009
Jak byłam ostatnio w Bobasie widziałam X landery..według mnie wyglądają trochę jak trumienki..i malutkie..najlepsze wrażenie zrobił na mnie nowy Implast Bolder SD..wow-do tego mieli piekną pastelową zieleń akurat-więc żadnych ostrych kolorów i wzorów!!!ma wszystko co chcemy, najprzyjemniejszy system blokowania, super duża wypaśna gondola..i w ogóle..wszystko dopracowane, lekko sie prowadzi..ekstra!2 typ to Baby Smile V-max-genialny!Właściwie prawie na równi z Bolderem poza hamulcem i wpinaniem/wypinaniem gondoli-ale zrobił podobne wrażenie jak Bolder, a dużo tańszy..i pozostaje mi zobaczyć Jedo Fyna (nie mieli akurat).Jeśli będzie więcej pieniążków to na pewno weźmiemy Boldera..naprawdę wygodny wózek i super parametry..chyba,że Jedo mnie bardziej zauroczy:-)
Łóżeczka turystyczne fajne są teraz, napewno tzreba do nich lepszy materac dokupić
No ale pod pewnymi względami nie zastąpią zwykłego łózeczka- dzięki szczebelkom dzieci uczą się wstawać, podnoszą się
A jezeli dziecko stuka się głowką o szczebelki to po tą ochraniacze do łóżęczka
MY mamy normalne łóżeczko a turystyczne służyć bedzie jako kojec i na wyjazdy:-)
Co do materaca się zgodzę - trzeba kupić.
Może dzieci są różnie, ale Bartkowi nie pomagały żadne ochraniacze :-(. Budził się i od razu podnosił, a jak się podniósł to leciał na bok i ciągle z łóżeczkiem mieliśmy problem. Turystyczne też w zestawie ma dodatkowe rączki za które dziecko może chwytać. U nas sprawdziło się idealnie
reklama
Ja mam spacerówkę z coceco i nie zauważyłam żeby była szajsowata:-)
Aga ja mówię o opinii koleżanek które mają wózki coneco każda mówi że są awaryjne i że więcej takiego wózka nie kupią :-(
Podziel się: