reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

marta a myslisz ze taka bylaby dobra ?? bo sie zastanawiam ze jak bym taka tkana kupila za 60 zl to mogla bym sobie pozwolic na zakup dwoch :) wzielabym na teraz elastyczna /bo ta co mam przekazuje dalej do kuzynki niech ona uczy teraz maluszka noszenia!!/ a na pozniej mialabym tkana :)

CHUSTA TKANA - EXOTIC DESINGS - MAXI 5,7 m. (1003218954) - Aukcje internetowe Allegro
tylko chce w innym kolorze - juz pisalam do sprzedajaego

i taka bym wziela elastyczna
CHUSTA ELASTYCZNA - 4 RODZAJE + GRATIS (994718665) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze ostra chili :)

co o tym sadzisz ??

reklama
SPACERÓWKA WÓZEK /WÓZKI TRAFIC KOLORY (993899921) - Aukcje internetowe Allegro

My mamy taki rewalacja ale ciezki do wnoszenia ;/ jak ktos nie musi wnosic na 4 p to super i rozklada sie na płasko ;)

dodam iz mamy identyczny jak na osttanim zdjeciu i w miniaturce :)

jak dla mnie za duzy po zlozeniu !! taki jest moj jedo !!

no i mam stara spacerowke parasolke ale w sumie chyba wolalabym cos z pasami i w nieco lepszym stanie ... moja siostra w niej 2 dzieci wywozila i troche sie zdezelowala

marta a myslisz ze taka bylaby dobra ?? bo sie zastanawiam ze jak bym taka tkana kupila za 60 zl to mogla bym sobie pozwolic na zakup dwoch :) wzielabym na teraz elastyczna /bo ta co mam przekazuje dalej do kuzynki niech ona uczy teraz maluszka noszenia!!/ a na pozniej mialabym tkana :)

CHUSTA TKANA - EXOTIC DESINGS - MAXI 5,7 m. (1003218954) - Aukcje internetowe Allegro
tylko chce w innym kolorze - juz pisalam do sprzedajaego

i taka bym wziela elastyczna
CHUSTA ELASTYCZNA - 4 RODZAJE + GRATIS (994718665) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze ostra chili :)

co o tym sadzisz ??

Mea bez sensu od razu kupowac dwie chusty, jeżeli teraz lepiej Ci wiązać Agatkę w chustę elastyczna to kup taką, najwyżej za jakiś czas, za około rok ją wymienisz na nową;-)
Jak napisałam wcześniej te chusty z tej aukcji wydaja mi się miec bardzo sztywny materiał ale cena jest naprawdę kusząca:tak: Zreszta trudno cokolwiek powiedzieć jak nie można dotknąć materiału ;-)
Znalazłam jeszcze ciekawą aukcję z chustami, dziewczyna ma ładny towar.
CHUSTA TKANA LEN 5m CEGLASTY BRĄZ + GRATIS azimi (994504079) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ostatnia edycja:
marta to sa chyba te same chusty ... przynajmniej kolory sa identyczne !!

CHUSTA TKANA do noszenia dziecka +GRATIS azimi (1003966548) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a ja mam teraz pozyczona taka chuste ... i tak sie zastanawiam nad nia bo wiem jaka jest gatunkowo a tamta niekoniecznie ...

http://www.allegro.pl/item994730793_chusta_nosidelko_moby_wrap_z_usa_mobywrap_tanio.html#gallery

i chyba zrobie tak ze teraz kupie jednak elastyczna bo wiem ze agatce i mi pasuje a potem jak bedzie potrzeba kupie tkana ... i wtedy zainwestuje w cos lepszego moze w bebelu albo jakas taka firme ...

Ostatnia edycja:
Mea faktycznie sprzedają te same chusty;-)
No i dobrze zrobisz:tak: na jakiś czas wystarczy Ci elestyczna:-) Z tego co się orentuje to nosi się w takiej chuście dzieci do około 12 kg, w tkanej do 16 kg. Zresztą sama zobaczysz kiedy będzie już Agatka za ciężka, chusta będzie mocno się rozciągać.

reklama
Mi sie osobiscie bardzo podobaja ale sa za drogie jak dla mnie:-(

Próbujemy znaleźć jakiegoś używanego. Za 300 zł powinno się udać (chyba)... Tylko nie wiem czy warto kupować to i wysyłać z Polski do nas czy lepiej kupić coś innego w Niemczech na ebayu i wysyłać albo kupić używkę na miejscu bez wysyłki. Jeśli to dobry wózek to może warto się zastanowić... Stąd pytanie czy któraś używa ;-)

Do góry