akozka
Misia Kosia 3.12.09
wiesz jak patrze na ceny uzywek to chyba kuie sobie nowa na allegro ... uzywane wcale nei sa tansze niz nowe !!! a to dziwne ...
no chyba ze mozesz zaytac ...
elastyczna, dobra gatunkowo /ale tam pewnie tylko takie maja/ ... ja mam teraz 5,2m i jest ok /mimo moich gabarytow sporo wisi!!/ a kolor to zalezy jaki by byl ... zielenie, czerwienie, niebieskie ... to moje kolorki
Tak Mea masz rację, używane chusty wcale nie są tanie, bardziej opłaca się kupić nową...
Ceny używek są takie, bo z reguły są to już chusty złamane, czyli bardziej miękkie i lepiej się układające. Wbrew pozorom przy tkanej ma to znaczenie. A poza tym te co oglądasz na allegro to są takie No-Name. Za firmę się jak zawsze płaci. To tak jak z wózkiem czy fotelikiem samochodowym ;-) Możesz kupić coś za 100 czy 200 zł, ale ja się zawsze zastanawiam czy warto oszczędzić na bezpieczeństwie dziecka? Zrobiłam ten błąd, kupiłam używany wózek i całe szczęście, że pękł pod blokiem i mogłam dodźwigać go do domu. A teraz pomyśl, że to chusta i że pęka na ulicy. Wiem, drastyczny przykład, ale bywało już tak. Przy czym chusta używana to chusta sprawdzona. Jeśli nie ma jakichś zaciągnięć itp to jest moim zdaniem o niebo lepsza. Sama mam Nati używkę kupioną na forum od znajomej znajomej. Dałam 150 zł z wysyłką i wiem, że sprzedam ją za podobną cenę (jak będę chciała sprzedać). Tej z allegro nie sprzedaż, bo jej nikt, kto się trochę na tym zna, nie kupi. I tyle w kwestii.
Widze ze masz sentyment do Łodzi?:-)
AKOZA jak cie stac to kupuj x-landerami osobiscie podobaja sie te co maja 3 kólkano ale za 300 to chyba nie kupisz:-(sama bym kupila za tyle
Dziewczyny a co sadzicie o wozku Coneco Flash?
Nie wiem czy mnie stać, zobaczymy ;-) Niedlugo chrzciny ;-) No i kredyt na samochód wzięliśmy, więc i na wózek może coś skapnie z tego ;-) Chyba się zdecydujemy na x-landera. Mojemu spodobał się XT, więc kto wie...
A ten Coneco Flash w sieci ma dobre opinie, ale nie mam pojęcia jaki jest. Dowiedziałam się za to, żeby się wystrzegać Grako.