reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Mea ja miałam ten wózek jako spacerówke dla Antka, rewelacyjny jest :tak: szeroki i wygodny,składa sie na płasko w parasolkę:tak: No i wytrzymały. Kółka są w miare duże jak na taka spacerówkę parasolkę;-) teraz tez stoi u mamy i czeka na Piotrusia;-) bo mi tez sie nie chce za każdym razem wózka zabierać.
CHICCO WOZEK MULTIWAY CT 04 +BARIERKA +KUBUS (989545383) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i zdjęcie w realu tego wózka;-) dodam, że mój R to naprawde duży facet;-)
Antoś 029.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się dołączam do Mei - jako, że mój wózek nie wytrzyma już za długo na tej prowizorce, to muszę szybko kupić jakąś fajną spacerówkę. Najchętniej tanią, z dużym siedziskiem, składającą się do niezbyt wielkiego czegoś i w miarę zwrotną. No i najważniejsze - na dużych kołach, bo z małymi to nic tu nie zdziałam zimą.

marta fajny ten wozeczek!! ale jak tam ze spaniem ?? bo widze ze calkem na plasko sie nie rozklada ... jest to dosc wygodne ??

Pokazane jest, że nie rozkłada się do końca ale dochodzi do tego ciężar dziecka:tak: Antek jeździł w tym wózeczku od kiedy 8 m-cy skończył i było oki, wiadomo, że nie jest taki jak jedo ale jak na wózek parasolkę naprawde wygodny jest. No i teraz dużo tanszy już jest... ja za swój 700 zł zapłaciłam! Szukałam wtedy wygodnej parasolki strzał w 10 był.
Mea chyba że masz więcej pieniązków żeby przeznaczyć na wózeczek to wtedy pole do popisu większe;-)

co do tego wozka to ja chcialam taka spacerowke kupic
ale naszczescie pojechalismy to zobaczyc na zywo
ta spacerowka owszem nadaje sie na takie drogi jak na zdjeciu u marty
czyli chodniczek zadne wyboje
jak go ogladałam to miałam wrazenie ze sie rozleci no i małe koła
mało stabilny
takie mam odczucia
ale marta go ma wiec moze powiedziec cos wiecej

U nas ten wózek katorgi przechodził i wytrzymał wszystko:tak:
Znajoma tez ma i bardzo go sobie chwali.
Desmont jak na spacerówkę parasolkę to ma wózek duże koła:tak:
Wiadomo, ciężko znaleźć wózek jednocześnie wygodny, lekki, zajmujący mało miejsca po złożeniu, niedrogi i do tego wytrzymały. ;-)
Najlepiej poczytać sobie na necie opinie o wózkach :tak:

U nas ten wózek katorgi przechodził i wytrzymał wszystko:tak:
Znajoma tez ma i bardzo go sobie chwali.
Desmont jak na spacerówkę parasolkę to ma wózek duże koła:tak:
Wiadomo, ciężko znaleźć wózek jednocześnie wygodny, lekki, zajmujący mało miejsca po złożeniu, niedrogi i do tego wytrzymały. ;-)
Najlepiej poczytać sobie na necie opinie o wózkach :tak:

no napewno ...
ja bym sobie taki wozeczek zakupiła
na wyjazdy bo lekki zajmuje mało miejca ...
ale do codziennego spacerowania
lepiej jednak cos ciezszego
wiem ze mea potrzebuje go na wypady do mamy
wiec pewnie sie sprawdzi
wypowiedziałm sie bo tez sie nad nim zastanawiałam

Pokazane jest, że nie rozkłada się do końca ale dochodzi do tego ciężar dziecka:tak: Antek jeździł w tym wózeczku od kiedy 8 m-cy skończył i było oki, wiadomo, że nie jest taki jak jedo ale jak na wózek parasolkę naprawde wygodny jest. No i teraz dużo tanszy już jest... ja za swój 700 zł zapłaciłam! Szukałam wtedy wygodnej parasolki strzał w 10 był.
Mea chyba że masz więcej pieniązków żeby przeznaczyć na wózeczek to wtedy pole do popisu większe;-)

raczej nei chce wydac za wiele ... tak max 200 - 300 zl za uzywke ...

ale ja dzis wracam do tematu chusty ... moja agatka miala dzis dosc zly dzien i wszystko bylo na NIE ... wozek nie, spanie nie, zabawki nie ... jedyne co bylo tak to u mamy na rekach ... no i boze blogoslaw chuste bo chyba bym umarla !! zwlaszcza ze na codzien jej nie nosze na rekach wiec wycwiczonych nie mam :) wiec zdecydowalam sie ze chyba sobie jednak chuste kupie ... i teraz moje zasadnicze pytanie - tkana czy elastyczna ?? teraz mam elastyczna i super sie sprawdza ale zastanawiam sie czy w elastycznej mozna dziecko wiazac na plecach albo w jakis inny sposob nize kieszonka ?? mysle o tym ze jak dziecko jest wieksze to z pzodu ciezko bedzi eje tak nosic ...

Mea zdecydowanie tkana chustę:tak: choćby ze względu na ciężar dziecka, w tkanej możesz cięższe dzieci nosić, a i wiązać szybko się nauczysz;-)

reklama
Do góry