reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Hej dziewczyny, a czy któraś z Was ma X-landera? Albo wiecie czy warto to kupować w ogóle?

moja szfagierka ma/miala x-landera i powiedziala ze nie zamienila by go w zyciu na inny !! my chcielismy kupic ale z uwagi na mikro gondole zdecydowalismy sie na jedo !!! spacerowka jest GIGANTYCZNA I REWELACYJNA !! ale jak wspomniala kopciuszka - drogawa !! no i spacerowka tylko przodem do kierujnku jazdy !! ale cos za cos ... 3 latek ma sporo w niej miejsca :)

reklama
Hej dziewczyny, a czy któraś z Was ma X-landera? Albo wiecie czy warto to kupować w ogóle?
Wózek wychwalany pod niebiosa i bardzo słusznie, Ci co maja bardzo chwalą:tak: Jak Mea zanaczyła, wszytsko ma super tylko gondola jest malutka ale jako spacerówka to super!!!
moj dylemat:
tansza ale niewiadomej jakosci kolor ostre chili
CHUSTA ELASTYCZNA - 4 RODZAJE + GRATIS (994718665) - Aukcje internetowe Allegro
drozsza o super jakosci tylko na kolor zdecydowac sie nie umiem ...
Chusta Moby Wrap z USA - NOWE MODNE KOLORY (993003434) - Aukcje internetowe Allegro

Mea i masz babo placek;-) faktycznie ciężko się zdecydować, z jednej strony fajnie tansza wziąć bo niby czym miałby się materiał różnić? no ale z drugiej strony żebys później nie musiała dwa razy płacić;-) hmmm Twoja kieszeń, Twoje pieniądze więc wiesz na co możesz sobie pozwolić, ja kupiłabym droższą, tymbardziej że sprawdzona.

No i teraz znowu jestem głupia, bo spodobało mi się Quinny Freestyle 3xl albo 4xl, ale to dopiero jest drogie! Może faktycznie ten x-lander, skoro taki świetny... Szkoda tylko, że go nie ma na ebayu nigdzie :-( Przesyłka do Szwecji wyniesie mnie drugie tyle co wózek :-(

Mea, a w kwestii chust to może na forum coś fajnego i taniego byś znalazła? Tam co chwilę dziewczyny się wyprzedają. Wystarczy dać znać i coś się znajdzie. Jak chcesz to mogę w Twoim imieniu spytać, a nuż któraś chce się pozbyć chusty. Tylko bym musiała wiedzieć coś więcej co Cię interesuje - kolor, rozmiar, cena ;-)

Mea, a w kwestii chust to może na forum coś fajnego i taniego byś znalazła? Tam co chwilę dziewczyny się wyprzedają. Wystarczy dać znać i coś się znajdzie. Jak chcesz to mogę w Twoim imieniu spytać, a nuż któraś chce się pozbyć chusty. Tylko bym musiała wiedzieć coś więcej co Cię interesuje - kolor, rozmiar, cena ;-)

wiesz jak patrze na ceny uzywek to chyba kuie sobie nowa na allegro ... uzywane wcale nei sa tansze niz nowe !!! a to dziwne ...
no chyba ze mozesz zaytac ...
elastyczna, dobra gatunkowo /ale tam pewnie tylko takie maja/ ... ja mam teraz 5,2m i jest ok /mimo moich gabarytow sporo wisi!!/ a kolor to zalezy jaki by byl ... zielenie, czerwienie, niebieskie ... to moje kolorki :)

reklama
Ja bym wzięła tańszą. Kolor chili super, jeszcze zdjęcie na tle Manufaktury łódzkiej dodatkowo mnie zachęca :-) (ot taka prywata)

Widze ze masz sentyment do Łodzi?:-)

AKOZA jak cie stac to kupuj x-landera:tak:mi osobiscie podobaja sie te co maja 3 kólka:tak:no ale za 300 to chyba nie kupisz:no::-(sama bym kupila za tyle:tak:

Dziewczyny a co sadzicie o wozku Coneco Flash?

Do góry