reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Hej dziewczyny, a czy któraś z Was ma X-landera? Albo wiecie czy warto to kupować w ogóle?

moja szfagierka ma/miala x-landera i powiedziala ze nie zamienila by go w zyciu na inny !! my chcielismy kupic ale z uwagi na mikro gondole zdecydowalismy sie na jedo !!! spacerowka jest GIGANTYCZNA I REWELACYJNA !! ale jak wspomniala kopciuszka - drogawa !! no i spacerowka tylko przodem do kierujnku jazdy !! ale cos za cos ... 3 latek ma sporo w niej miejsca :)

reklama
Hej dziewczyny, a czy któraś z Was ma X-landera? Albo wiecie czy warto to kupować w ogóle?
Wózek wychwalany pod niebiosa i bardzo słusznie, Ci co maja bardzo chwalą:tak: Jak Mea zanaczyła, wszytsko ma super tylko gondola jest malutka ale jako spacerówka to super!!!
moj dylemat:
tansza ale niewiadomej jakosci kolor ostre chili
CHUSTA ELASTYCZNA - 4 RODZAJE + GRATIS (994718665) - Aukcje internetowe Allegro
drozsza o super jakosci tylko na kolor zdecydowac sie nie umiem ...
Chusta Moby Wrap z USA - NOWE MODNE KOLORY (993003434) - Aukcje internetowe Allegro

Mea i masz babo placek;-) faktycznie ciężko się zdecydować, z jednej strony fajnie tansza wziąć bo niby czym miałby się materiał różnić? no ale z drugiej strony żebys później nie musiała dwa razy płacić;-) hmmm Twoja kieszeń, Twoje pieniądze więc wiesz na co możesz sobie pozwolić, ja kupiłabym droższą, tymbardziej że sprawdzona.

No i teraz znowu jestem głupia, bo spodobało mi się Quinny Freestyle 3xl albo 4xl, ale to dopiero jest drogie! Może faktycznie ten x-lander, skoro taki świetny... Szkoda tylko, że go nie ma na ebayu nigdzie :-( Przesyłka do Szwecji wyniesie mnie drugie tyle co wózek :-(

Mea, a w kwestii chust to może na forum coś fajnego i taniego byś znalazła? Tam co chwilę dziewczyny się wyprzedają. Wystarczy dać znać i coś się znajdzie. Jak chcesz to mogę w Twoim imieniu spytać, a nuż któraś chce się pozbyć chusty. Tylko bym musiała wiedzieć coś więcej co Cię interesuje - kolor, rozmiar, cena ;-)

Mea, a w kwestii chust to może na forum coś fajnego i taniego byś znalazła? Tam co chwilę dziewczyny się wyprzedają. Wystarczy dać znać i coś się znajdzie. Jak chcesz to mogę w Twoim imieniu spytać, a nuż któraś chce się pozbyć chusty. Tylko bym musiała wiedzieć coś więcej co Cię interesuje - kolor, rozmiar, cena ;-)

wiesz jak patrze na ceny uzywek to chyba kuie sobie nowa na allegro ... uzywane wcale nei sa tansze niz nowe !!! a to dziwne ...
no chyba ze mozesz zaytac ...
elastyczna, dobra gatunkowo /ale tam pewnie tylko takie maja/ ... ja mam teraz 5,2m i jest ok /mimo moich gabarytow sporo wisi!!/ a kolor to zalezy jaki by byl ... zielenie, czerwienie, niebieskie ... to moje kolorki :)

reklama
Ja bym wzięła tańszą. Kolor chili super, jeszcze zdjęcie na tle Manufaktury łódzkiej dodatkowo mnie zachęca :-) (ot taka prywata)

Widze ze masz sentyment do Łodzi?:-)

AKOZA jak cie stac to kupuj x-landera:tak:mi osobiscie podobaja sie te co maja 3 kólka:tak:no ale za 300 to chyba nie kupisz:no::-(sama bym kupila za tyle:tak:

Dziewczyny a co sadzicie o wozku Coneco Flash?

Do góry