reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

a oto i nasz wielki zakup !!! wozeczek jest moim zdaniem REWELACYJNY !! kosz olbrzymi, miekki, swietna gondolka, jakosc wykonania super ... no jestem zadowolona na ta chwile :)

no i oczywiscie Matylda w roli testera :) najpierw w oczekiwaniu na zlozenie a potem juz glowny testujacy :)

Mea drugie zdjęcie jest fajne - mam na myśli świetnie zaopatrzony barek :-)

reklama
Mea drugie zdjęcie jest fajne - mam na myśli świetnie zaopatrzony barek :-)
No ładnie:-D na co to sie uwage zwraca:-D
ku przestrodze ... bo kupno nosidelka to dopiero poczatek ... waziejszy jest ten drugi fotelik !!

fotelik.info :: Niebezpieczne foteliki - sprzedawcy wciskają buble -

Czytałam juz to wczesniej;-) dlatego przed kupnem fotelika sama czytam na jego temat i sprawdzam testy i konkretnego modelu póniej szukam. N abezpieczeństwie sie nie oszczędza a szkoda pieniędzy na buble. Takie moje zdanie.

Kochane, chcemy z mężem kupić łóżeczko sosnowe dla naszego maleństwa. Może któraś z Was kupowała na allegro i może polecić konkretny model lub sprzedawcę? Jeśli już jesteśmy przy łóżeczkach to napiszcie tez coś o materacykach. Jaki polecacie? Z góry wielkie dzięki za pomoc
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Witajcie :-)
chciałabym Was zaprosic na Giełdę Mamy www.gieldamamy.pl

GIEŁDA MAMY TO MIEJSCE, GDZIE:

• możesz oddać akcesoria dziecięce (zabawki, ubrania, wózki, meble, itp.) oraz niepotrzebne przedmioty swoje i męża zyskując punkty,

• dzięki punktom, możesz pozyskać/pobrać produkty wystawione do oddania przez innych użytkowników serwisu
Pozdrawiam

Dziewczyny,
ponieważ mam już dwójkę pociech, wyjazdy stały się problemem. Mianowicie jak był tylko Staś to w gościach kładli nas w jednym łóżku, teraz we czwórkę z niemowlęciem jest to już niemożliwe, bo za ciasno, bo można małego przygnieść, szczególnie, że Stasiek śpi w poprzek z porozrzucanymi kończynami :-) Franek narazie śpi jeszcze w gondoli, ale już długo mu nie posłuży dlatego chcę zakupić łóżeczko turystyczne. Napiszcie jakie wy macie łóżeczka i czy jesteście zadowolone. Linki również mile widziane.
Z góry dziękuję.

reklama
My mamy takie łóżeczko turystyczne tylko bez moskitiery i w kolorze biało brązowym;-)
Generalnie sprawuje się super;-) Kilka razy zabieraliśmy je w podróż;-)
MAMTU KOJEC PANDA 2xDNO PRZEW+WIBRA+PŁOZY+EFEKTY (6431059) - Świstak darmowe aukcje

ja takiego uzywam na codzien :) chwale sobie bardzo zwlaszcza kolka dzieki ktorym sobie moge nim manewrowac przy odkurzaniu albo w nocy ... rozklada sie jedna reka :) sklada sie rownie latwo :) mam do tego wyplaszczenie dla niemowlaka i moskitiere, torbe do przewozenia i przewijak :)

moje jest czerwono szare
http://www.allegro.pl/item989857479_lozczko_turystyczne_coneco_model_apollo.html

Ostatnia edycja:
Do góry