emwu76
Fanka BB :)
Wczoraj bylam w sklepie i wzielam katalog. Boze ! Ile tych wozkow. Trzeba sie tylko zdecydowac czego sie chce i czego potrzebujemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello dziewczynki, ja dziś poszłam na wstępne rozeznanie wózkowo-łóżeczkowe, mam tu pytanie na co warto zwrócić uwagę przy kupnie obu sprzętów? Mówią różnie. Co sklep to inaczej. Powtarza się tylko, że wózki na paskach są wadliwe i koła pompowane cieszą się największym powodzeniem a co z resztą ważnych cech? Pozdrawiam
Joanno82 pokazałam Mężowi wózek z Twojego linka: TAKO jumper..WOW!Od razu mu się spodobał ,a jak przeczytał szczegóły..to..kto wie, czy tego wózka właśnie nie kupimy:-)Ja też stelaż będę zostawiać na dole na klatce schodowej..(mieszkam na 4 pietrze..;-)i znosić tylko gondolkę:-)
Nie polecam tego wózka, przyjrzałam mu się w sklepie i powiem, że jest cięzki, przede wszystkim ciężki do pchania:-(
A co do materacyka do łóżeczka to polecam gryczano- kokosowy, jest super i przede wszystkim dobry dla dziecka, wszelkie piankowe są odradzane:-( tzreba mieć na uwadze, że materac od łóżeczka ważniejszy