Hmm moja kuzynka miała taki wózek jak ten co nam się podoba, tyle, że inny kolor, służył jej na długo i czeka na drugą ciążę. Kurcze nie znam się na wózkach. Chcemy kupić na allegro bo są ładne i tanie i wiem, że wysyłają w świetnym stanie (kilka osób mi znanych właśnie w taki sposób zamawiało wózki). Może zapodasz mi linka Kochana z jakimiś godnymi polecenia wózkami?
Cieszę się, że wyraziłaś swoje zdanie
Wiesz byc moze ja trafiłam na taki szajs.Sama juz niewiem. Wiem ze ja byłam nie zadowolona z łamanej gondoli ( czyli cos z czego masz poznije zrobic spacerówke.Wydawało mi sie ze Patrykowi było tam kompletnie niewygodnie. No i tam masz wszedzie jak ja to mowie "wywietrzniki " z kadej strony gdzies zawiewało, a dzidzie urodzimy w srodku zimy.Byc moze kuzynka zakupila naprawde dobry wozek i napewno zle ci nie radzi. Ja juz tez zgłupiałam.
My zastanawiamy sie ,a wrecz podjelismy decyzje ze kupimy wozek taki ,tylko nad kolorystyka jeszcze pomysle ,bo co raz to sa piekniejsze
( a zreszta obserwuje codzienie nowe aukcje cena,przesyłka i gratis itp. tam gdzie najkorzystniej wyjdzie tam zamowie)
JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA! (646836821) - Aukcje internetowe Allegro
TAKO JUMPER X +FOTELIK+parasolka- wysyłka 0 zł (648531556) - Aukcje internetowe Allegro
Jumper X koła +FOT. OD PROD. TAKO WYSŁ.0ZŁ (656558729) - Aukcje internetowe Allegro
Na co ja zwracam uwage :
-Pompowane koła ,wygodniej sie jedzie ,i po wertepach lzej a i dziecko sie wygodnije kołysze ( oczywiscie jezeli ktos tego nauczy hahaha ) nie na plastikach , jeden wielki hałas jak sie jedzie , ciezko pchac itp
- Przekłada raczka , przodem do ulicy i buzka do nas ( Patryk jak juz podrusł sie złościł jak nie widział gdzie jedzie ,a jak był mały to wolałam miec go pod okiem
- kosz na zakupy ( co prawda teraz juz chyba kazdy wozek to ma )
- twarda zabudowana gondola , co by nigdzie nie wiało w zakamarkach no i aby dziecku było wygodnie.
- waga wozka ten wazy niecałe 14 kg jest z lekkiego aluminium ,wiec nie bede miała problemu aby wniesc wozek do ganku itp
- folia przeciwdeszczowa wiadomo do czego , no i moskitiera na lato
skonczy sie przykrywanie dziecka terowka i zagladanie czy nic nie pogryzło
- no i fotelik samochodowy ktory mozna zainstalowac na stelazu wozka
- po złozeniu małe gabaryty dobre na podroz
co jedynie mnie martwi to te skretne koła z przodu ( dobrze ze mozna je zablokowac )
Narazie wpadł mi ten model w oko ,gdybym cos znalazła co by mi sie spodobało napewno zapodam
Buziaki