reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
No ja tez jestem wybredna co do pizamki !!!! Marudze tylko i marudze ! a maz juz gada co bym nie przesadzala bo przeciez na wybieg modelek nie jade i ,mam zamowic jakas i tyle bo zostane bez szlafroka i pizamki na czas szpitala :szok::szok::szok: Chyba ma racje :sorry: ...czas cos wybrac i zamowic !

No ja tez jestem wybredna co do pizamki !!!! Marudze tylko i marudze ! a maz juz gada co bym nie przesadzala bo przeciez na wybieg modelek nie jade i ,mam zamowic jakas i tyle bo zostane bez szlafroka i pizamki na czas szpitala :szok::szok::szok: Chyba ma racje :sorry: ...czas cos wybrac i zamowic !

hieh jak bym mojego meza slyszala ... na szczescie szlafrok juz mam teraz tylko pizamke musze kupic i to na allegro bo w sklepie sa tak drogie ze masakra !! no i sie zastanawiam ile kupic 2 ... czy 3 ...

Kochane bedziemy tak wyprute po porodzie, że w nosie bedziemy miały czy mamy coś ładnego na sobie i czy w ogóle coś mamy :D

Oj nie zgodzę się;-) na drugi dzien po porodzie marzyłam żeby coś ładnego załozyć:tak: od razu lepsze samopoczucie miałam, no i oczywiście tusz do rzęs też wziełam, troszke podmalowane oko i czułam się znakomicie:-) Trzeba sobie takimi drobiazgami poprawić samopoczucie:tak: A jak wróciłam ze szpitala do domu to od razu wskoczyłam w koronkową koszulkę do spania.

Do porodu to w szpitalu dają swoje koszule:tak: a jak nie to warto zabrać sobie z domu jakąs starą której nie żal będzie wyrzucić.

reklama
Do góry