reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Mój wybór to implast:tak: x lander jest świetnym wózkiem, sprawdzonym, niestety ta mała gondolka:-( koleżanki w okresie letnim woziły w gondoli dzieci do 4 m-ca:-( a nas zima czeka, czyli spiworek, dodatkowy kocyk. Dziwie się, że producenci wózków nie przywiązuja wagi do wielkości gondolki a to ma być wózek dla naszych dzieciaczków i dla nich ma być wygodnie.

u nas tez narazie na implascie stanelo ... jedo ma tez duza gondole ale ja nie umiem sie okreslic z kolorkami a z implasta bym wybrala taki zielony swiezutki :) poza tym moj maz stwierdzil ze implast na bezwzglednie najlepsze amortyzatory !! ale ten na duzych sprezynach bo sa dwa modele stelazy !!! srebrny ma duze a czarny male sprezny

reklama

Załączniki

• 28.jpg
    28.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 31
Ja zdecydowanie polecam wózek Jane Slalom Pro. Rewelacja! Mam go od roku: gondolę, fotelik i spacerówkę. Fotelik zdejmuje się na jedno kliknięcie i wymienia na stelażu z gondolą. Wózek jest stabilny, ale bardzo zwrotny, przednie koło skręca się 360 stopni, gondola bardzo duża, można wozić dziecko przez ponad pół roku. Dla mnie ważne jest to, że sama go składam i pakuję do bagażnika bo przednie koło dodatkowo się odkręca w razie potrzeby. Wprawdzie mój samochód do małych nie należy, ale myślę, że do mniejszego też dałby radę.
Teraz zastanawiam się nad Powertwin - dla bliźniaków.

Jane slalom pro image by ilovejd76 on Photobucket

Powertwin:

http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=93

Sama nie wiem czy warto bo Sasha już chodzi, mam dla niego parasolkę, a w sumie wszędzie poruszam się samochodem, a park mam po drugiej stronie ulicy. No i jest jeszcze mąż, nie? Możemy chodzić na spacery razem od czasu do czasu.
Wiem, że nie kupię wózka w którym dzieci siedzą obok. Bałabym się, że Sasha z ciekawości będzie wsadzał młodemu wszystko do buzi i do oczu:-)Mam jeszcze 3 miesiące, wózek jest w domu. Jak się okaże, że nie dam rady to kupię.

Ja zdecydowanie polecam wózek Jane Slalom Pro. Rewelacja! Mam go od roku: gondolę, fotelik i spacerówkę. Fotelik zdejmuje się na jedno kliknięcie i wymienia na stelażu z gondolą. Wózek jest stabilny, ale bardzo zwrotny, przednie koło skręca się 360 stopni, gondola bardzo duża, można wozić dziecko przez ponad pół roku. Dla mnie ważne jest to, że sama go składam i pakuję do bagażnika bo przednie koło dodatkowo się odkręca w razie potrzeby. Wprawdzie mój samochód do małych nie należy, ale myślę, że do mniejszego też dałby radę.
Teraz zastanawiam się nad Powertwin - dla bliźniaków.

Jane slalom pro image by ilovejd76 on Photobucket

jak dla mnie odpada bezwzglednie z uwagi na 3 kola !!

reklama
Do góry