reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

ja czekam na dostawe spiworkow w sklepie z ubrankami dla niemowlat gdzie zaczela prace moja siostra :) 25 ubranek ma za darmo na miesiac plus 25% znizki wiec zaczela zbierac dla malej :)

reklama
Ja też z naciskiem na pajace podczas spania. Do przykrycia kołderka. Mam też śpiworek, ale jeszcze nie wiem od kiedy Mała w nim spać będzie, okaże się w ''praniu'':) Myślicie, że dobry jest od zaraz czy lepszy właśnie rożek? Aha dodam, że śpiworek mam z dł ręk.

Ja sobie w sumie też nie wyobrażam, ale podobno na początku Maluszkom super w rożku bo są przyzwyczajone do ciasnoty i bezpiecznie się czują. Ale mam śpiworek z dł ręk, więc na pajacyka bym założyła i ciepluśko:)

no wlasnie tak pomyslalam :) ja pewnie pajaca bede malej ubierac ale zastanawiam sie czy zamiast kolderki na samym poczatku nie wkladac malej w spiworek taki na szelkach. Bo w rozku nie wiem czy bede umiala zostawic dzidzie sama do spania

Ja nauczyłam sie w szpitalu jak wiązać rożek z pieluszki i tak kładłam do snu na poczatku Antosia. On bardzo dobrze sie czul taki skrępowany, zawinięty. Polecam ta metodę:tak:
A co do zostawienia samej dzidzi to na poczatku bedzie tak- jak dzieci ułozycie tak będa spały a jak zostawia sie dzieci same to trzeba na boczku kłaść - w razie jakby im się ulało.

Zgadzam się Marta że skrępowane maluszki lepiej śpią:-)

A Hani właśnie się na początku ulewało więc kładłam ją na boczku a jak była w rożku to byłam jakoś spokojniejsza że nie zmieni sama pozycji;-)

reklama
4tec niestety nie dla mnie... mnie design się absolutnie nie podoba. :no:
a wózek retro świetny :laugh2:

dlaczego baba w ciąży jest taka niezdecydowana?????

Do góry