reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
A my dzisiaj zamówiliśmy Jedo Fyn 4DS z fotelkiem Jedo Berbero (maks czas oczekiwania to do 8 tygodni...) w kolorze 113..piękna pastelowa zieleń:-). Wózek będzie prezentem od Dziadków (oczywiście sami wybieraliśmy):-)Oj gdyby nie oni...

Napewno bedzie to pajac,body i pólspiochy zeby maluki mial cieplutko i zeby nic sie nie podwijalo.Bedzie spal w łozeczku na przescieradełku przykryty kołderka:tak:na samym poczatku napewno bedzie w rózku:tak:

dziewczynki w co bedziecie ubierac dzidziaka do spania i na czym bedziecie go klasc i czym przykrywac?

hmm zdecydowanie pajacyki !! sa najwygodniejsze dla takiego maluszka !! no a jak braknie to wlasnie tak jak kopciuszka pisze body i polspioszki ... ja mam jeszcze duzo koszulek wiec tez pewnie bede ich troche na poczatku uzywac bo pewnie w nocy przebieranie bedzie ...

no wlasnie tak pomyslalam :) ja pewnie pajaca bede malej ubierac ale zastanawiam sie czy zamiast kolderki na samym poczatku nie wkladac malej w spiworek taki na szelkach. Bo w rozku nie wiem czy bede umiala zostawic dzidzie sama do spania

Do spania wszystko byle rozpinane w kroku:-):-):-)
Bo takie maluszki jeszcze często robią kupkę w nocy i żeby zbytnio nie rozbudzić w czasie przebierania!!!
Ja Hanię przez pierwszy miesiąc musiałam praktycznie co karmienie przebierać:szok:

jesli chodzi o spanie wogole to na poczatek rozek i w porywach kocyk jak by bylo chlodno /w co przy mojej tesciowej raczej nie wierze/ a potem kolderka ... duzego wyboru nie mam ... raczej nie bede kupowala spiworkow bo nie jestem do konca do nich przekonana ...

reklama
Do góry