reklama
Lilijka
Grudnióweczka 2009
A my dzisiaj zamówiliśmy Jedo Fyn 4DS z fotelkiem Jedo Berbero (maks czas oczekiwania to do 8 tygodni...) w kolorze 113..piękna pastelowa zieleń:-). Wózek będzie prezentem od Dziadków (oczywiście sami wybieraliśmy):-)Oj gdyby nie oni...
wojtysiowa
przyszla maminka:)
dziewczynki w co bedziecie ubierac dzidziaka do spania i na czym bedziecie go klasc i czym przykrywac?
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Napewno bedzie to pajac,body i pólspiochy zeby maluki mial cieplutko i zeby nic sie nie podwijalo.Bedzie spal w łozeczku na przescieradełku przykryty kołderkana samym poczatku napewno bedzie w rózku
kopciuszek2107
Oczywiescie jak nie pajac to to drugie:-)tak napisalam jak bym miala mu zalozyc to i to jednoczesnie
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dziewczynki w co bedziecie ubierac dzidziaka do spania i na czym bedziecie go klasc i czym przykrywac?
hmm zdecydowanie pajacyki !! sa najwygodniejsze dla takiego maluszka !! no a jak braknie to wlasnie tak jak kopciuszka pisze body i polspioszki ... ja mam jeszcze duzo koszulek wiec tez pewnie bede ich troche na poczatku uzywac bo pewnie w nocy przebieranie bedzie ...
wojtysiowa
przyszla maminka:)
no wlasnie tak pomyslalam ja pewnie pajaca bede malej ubierac ale zastanawiam sie czy zamiast kolderki na samym poczatku nie wkladac malej w spiworek taki na szelkach. Bo w rozku nie wiem czy bede umiala zostawic dzidzie sama do spania
aga6671
Mama Hani i Tomka
Do spania wszystko byle rozpinane w kroku:-):-):-)
Bo takie maluszki jeszcze często robią kupkę w nocy i żeby zbytnio nie rozbudzić w czasie przebierania!!!
Ja Hanię przez pierwszy miesiąc musiałam praktycznie co karmienie przebierać
Bo takie maluszki jeszcze często robią kupkę w nocy i żeby zbytnio nie rozbudzić w czasie przebierania!!!
Ja Hanię przez pierwszy miesiąc musiałam praktycznie co karmienie przebierać
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jesli chodzi o spanie wogole to na poczatek rozek i w porywach kocyk jak by bylo chlodno /w co przy mojej tesciowej raczej nie wierze/ a potem kolderka ... duzego wyboru nie mam ... raczej nie bede kupowala spiworkow bo nie jestem do konca do nich przekonana ...
reklama
kopciuszek2107
Teraz patrze a w biedronce beda spiworki wiec moze i ja sie skusze i zakupie,zobaczcie
http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php
http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php
Podziel się: