mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
hihi, mea- moja lista wyglada dokładnie tak samo:-) Chcę teraz zobaczyć te cuda w realu i jeden z tych 2 najprawdopodobniej kupimy
ktorych dwoch ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi, mea- moja lista wyglada dokładnie tak samo:-) Chcę teraz zobaczyć te cuda w realu i jeden z tych 2 najprawdopodobniej kupimy
pociesze cie jeden wozek co ogladalam kosztowal 4500 !! plus fotelik
Monia, a emmaljunge może widziałaś? Nie wiem jakoś uparłam się na niego, podoba mi się- a może bardziej dlatego, że inne wózki mi się nie podobają, zawsze coś w nich znajdę. Muszę jeszcze porównać wagi.
Moja koleżanka wychowała na nim 3 dzieci, i mówi, że jeszcze jest całkiem zdalny do użytkowania, nie jest pedantką, więc nie szalała z zabiegami pielęgnacyjnymi i konserwacyjnymi, a jest osobą majętną i elegancką więc raczej rozklekotanym wózkiem by nie jeździła. Bardzo mało jest ich na allegro- nie wiem dlaczego, skoro są tak dobrej jakości. Pytałam w sklepie, a Pan powiedział, że są tak dobrej jakości, że ludzie nie sprzedają tylko zostawiają na kolejne dziecko- niestety jest to opinia sprzedawcy więc jak dla mnie nie za bardzo rzetelna.
nie ale to glownie dlatego ze ustawialismy sie na wozki ze skretnymi przednimi kolami ...
Trzech miało być. Ot, roztargnienie. A jeździłaś tym jedo? Bo w opisach nigdzie nie widziałamktorych dwoch ??