reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

Trzech miało być. Ot, roztargnienie. A jeździłaś tym jedo? Bo w opisach nigdzie nie widziałam

jedo widzialam tydzien wczesniej w sklepie w katowicach .. tez jest swietny !! co prawda nie bralam go na "nierowny teren" ale wydaje mi sie ze jak sie dobrze sprawowal miedzy polkami to powinien sobie i w terenie poradzic :) przede wszystkim jest bardzo skretny !! kola ma obracane w 360st a nie jak bolder /ma blokade w kazdym kierunku ale ma to tez swoje dobre strony !!/

reklama
Czesc Dziewczyny:-) Jestem nowa i na forum i w roli przyszlej mamuski....
Probujemy skompletowac wyprawke dla Naszego skarba i zaczynam watpic czy kiedykolwiek nam sie to uda:szok: Tyle tego, ze nie wiadomo czego sie trzymac i co tak naprawde jest potrzebne. Pomocy!

Ostatnia edycja:
Ja osobiście wybrałabym tą pierwszą.. ; )
podoba mi się trzecia też ale czy to takie praktyczne bedzie ? takie wiązanie z boku? bardziej na szlafrok niż na koszule :p

Ostatnia edycja:
Mea ja już kiedyś pokazywałam - mam tą ostatnią (tylko w kolorze bordo) i jest naprawdę super! a i jeśli chodzi o karmienie, to szybko można odpiąć.
te z Estylu mi się w ogóle nie podobają...
ja jeszcze kupię z Muzzy, tylko poluję na dwuczęściową piżamkę a nie koszulę.
o taką MUZZY Piżama nocna do karmienia NOWOŚĆ rozm M (740459413) - Aukcje internetowe Allegro

ja wlasnie nie za bardzo lubie dwuczesciowe ... a mowisz ze ta bordowa jest ok ?? bo mi sie podobaja obie te ostatnie :D no i 30 to nie 65 jak u nas w sklepie z ciuchami ciazaowymi !!

reklama
Mój wybór to implast:tak: x lander jest świetnym wózkiem, sprawdzonym, niestety ta mała gondolka:-( koleżanki w okresie letnim woziły w gondoli dzieci do 4 m-ca:-( a nas zima czeka, czyli spiworek, dodatkowy kocyk. Dziwie się, że producenci wózków nie przywiązuja wagi do wielkości gondolki a to ma być wózek dla naszych dzieciaczków i dla nich ma być wygodnie.

Do góry