reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

3 na liscie sklepow byla wspomniana na glownym watku MYSZKA
tam jesli chodzi o wozki to bylo sporo spacerowek /glownie parasolek/ i wozki firmy bebetto ... kiedys o nich rozmawialismy ... mi z tej firmy podszedl model vulcano
WÓZEK VULCANO BEBETTO 8W1 +FOTELIK +FOLIA+MOSKITI (736433087) - Aukcje internetowe Allegro

to jest moim zdaniem troche nizsza polka wozkow i tak do niego trzeba podejsc ... ogolnie byloby ok, kola spore, wszystkie pompowane, felgi niestety plastikowe ale moj maz sie wypowiedzial ze solidne w miare, gondola jest 80 ale nie taka znowu malutka /tako ma mniejsza/ ale bez podnoszonego zaglowka !! Wozek ma dziwna spacerowke z takimi duzymi bokami ale to kwestia gustu, jedno do czego mam zatrzezenia to mega sztywny, sztuczny i swiecacy wrecz material !!! brrr jak w lecie dziecko by sie do tego przykleilo to chyba sie stopi !!

reklama
4 nastepna byla hurtownia FREE-TRADE to jest kapitalne miejsce jak ktos chcialby wybrac wozek w nieduzej cenie ale tez takiej jakosci ... glownie sa tam wozki polskich firm ale kilka fajnych obczailam :) po pierwsze pojezdzilam wozkiem TAKO Jumper i po poprzestawianiu troche amortyzatorow wydal mi sie calkiem do rzeczy !!
TAKO JUMPER X 2w1 WSZYSTKIE KOLEKCJE KURIER 0zł (735852441) - Aukcje internetowe Allegro
wlasnie - wozek na pierwszy rzut oka twardy ale z regulacja sprezyn co baaaardzo duzo daje przy jezdzeniu po wertepach !! duzy plus TAKO to bardzo duza spacerowka co nie jest bez znaczenia bo de facto w spacerowce dziecko jezdzi najwiecej !!!
kola sa fajne /wszystkie pompowane/ kolorystyka spora i co wazniejsze sa od reki dostepne /bo na JEDO trzeba czekac i po 8 tygodni/!! materialy w tako tez sa dobrej jakosci wiec jego jak narazie jedyny minus to mala gondolka ... duzy plus to spora torba !! zdecydowanie wieksza od innych !!

drugi wozek ktory w tej hurtowni ogladalam to HEBART OMEGA
HEBART 3W1 GONDOLA SPACERÓWKA+FOTELIK PROMOCJA !! (740275653) - Aukcje internetowe Allegro
polka cenowa i jakosciowa porownywalna do bebetto ... dla mnie model spalony z uwagi na to ze nie da sie go uzywac z fotelikiem maxi-cosi ale wam moze sie spodobac ...
to co w vulcano mialam zastrzezenia czyli materialy tu sa nawet ok ... stelaz aluminiowy, bez rewelacji ale tez bez zastrezzen :) kolorystyka w miare, spacerowka sredniej wielkosci ale moze byc ... no i fotelik tez taki sobie ... nic nadzwyczajnego ale i bez reelacji :) jak komus zalezy na troche oszczedniejszej wersji wozka to propozycja jest dosc ciekawa ... amortyzacja ok, nie jest twardy a nawet nie wiem czy nie miekki w porownaniu z innymi ... warto sie zastanawiac ...

ostatni na trasie byl sklep 4KIDS na Zakopiance ... ale o nim napisze jak wroce z kosciola :D

skoro jestem w domu to napisze jeszcze ostatni sklep ...
w 4kids obslugiwal nas bardzo sympatyczny pan ktory nam troche rzeczy powiedzial, troche odradzil, a wlasciwie nasze ogladanie skupilo sie na x-landerze ...
http://www.allegro.pl/item735290393_x_lander_xa_x_a_08_wyprzedaz_gratis_folia_uchwyt.html
nie wiem czy dokladnie ten model ogladalismy ale to model z ostatniej kolekcji byl ...
odpowiadalo mi w nim wszystko: kola /jedyne na szprychach i metalowych felgach dzieki czemu sie nie odkształcają !!/ wszystkie pompowane, duze i oczywiscie przod skretny :), amorki - najlepsze z wszystkich jakie dotad ogladalismy /przeszly test szklanki wody ale pod zakopianka troche jest rowniej niz przed entliczkiem :)/ materialy, wyposazenie, bardzo duza spacerowka !!! jeszcze wieksza niz w TAKO, wsiadalo do wozka 4 letnie dziecko i mialo naprawde sporo miejsca !! oczywiscie sa adaptery do maxi-cosi wszelkie moskitiery i takie tam ... a z minusow - jak wiadomo w x-landerach spacerowka tylko przodem do kierunku jazdy !! /ale cos za cos bo dzieki temu jest szersza o okolo 4-5cm !!/ no i niezbyt duza gondola /wieksza niz w TAKO ale mniejsza niz w Bolderze/ no i maly wybor kolorow ale my jesli bysmy sie decydowali to na 200% wzielibysmy niebieski wiec wlasciwie to nam rybka plum ...

z wielkiej trójcy najlepszy wydaje mi się Jedo (no i te jego świetne kolorki!) . X-landery mi się absolutnie nie podobają :no: a Bolder trochę nie na moją kieszeń.

reklama
hihi, mea- moja lista wyglada dokładnie tak samo:-) Chcę teraz zobaczyć te cuda w realu i jeden z tych 2 najprawdopodobniej kupimy

Do góry