reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

3 na liscie sklepow byla wspomniana na glownym watku MYSZKA
tam jesli chodzi o wozki to bylo sporo spacerowek /glownie parasolek/ i wozki firmy bebetto ... kiedys o nich rozmawialismy ... mi z tej firmy podszedl model vulcano
WÓZEK VULCANO BEBETTO 8W1 +FOTELIK +FOLIA+MOSKITI (736433087) - Aukcje internetowe Allegro

to jest moim zdaniem troche nizsza polka wozkow i tak do niego trzeba podejsc ... ogolnie byloby ok, kola spore, wszystkie pompowane, felgi niestety plastikowe ale moj maz sie wypowiedzial ze solidne w miare, gondola jest 80 ale nie taka znowu malutka /tako ma mniejsza/ ale bez podnoszonego zaglowka !! Wozek ma dziwna spacerowke z takimi duzymi bokami ale to kwestia gustu, jedno do czego mam zatrzezenia to mega sztywny, sztuczny i swiecacy wrecz material !!! brrr jak w lecie dziecko by sie do tego przykleilo to chyba sie stopi !!

reklama
4 nastepna byla hurtownia FREE-TRADE to jest kapitalne miejsce jak ktos chcialby wybrac wozek w nieduzej cenie ale tez takiej jakosci ... glownie sa tam wozki polskich firm ale kilka fajnych obczailam :) po pierwsze pojezdzilam wozkiem TAKO Jumper i po poprzestawianiu troche amortyzatorow wydal mi sie calkiem do rzeczy !!
TAKO JUMPER X 2w1 WSZYSTKIE KOLEKCJE KURIER 0zł (735852441) - Aukcje internetowe Allegro
wlasnie - wozek na pierwszy rzut oka twardy ale z regulacja sprezyn co baaaardzo duzo daje przy jezdzeniu po wertepach !! duzy plus TAKO to bardzo duza spacerowka co nie jest bez znaczenia bo de facto w spacerowce dziecko jezdzi najwiecej !!!
kola sa fajne /wszystkie pompowane/ kolorystyka spora i co wazniejsze sa od reki dostepne /bo na JEDO trzeba czekac i po 8 tygodni/!! materialy w tako tez sa dobrej jakosci wiec jego jak narazie jedyny minus to mala gondolka ... duzy plus to spora torba !! zdecydowanie wieksza od innych !!

drugi wozek ktory w tej hurtowni ogladalam to HEBART OMEGA
HEBART 3W1 GONDOLA SPACERÓWKA+FOTELIK PROMOCJA !! (740275653) - Aukcje internetowe Allegro
polka cenowa i jakosciowa porownywalna do bebetto ... dla mnie model spalony z uwagi na to ze nie da sie go uzywac z fotelikiem maxi-cosi ale wam moze sie spodobac ...
to co w vulcano mialam zastrzezenia czyli materialy tu sa nawet ok ... stelaz aluminiowy, bez rewelacji ale tez bez zastrezzen :) kolorystyka w miare, spacerowka sredniej wielkosci ale moze byc ... no i fotelik tez taki sobie ... nic nadzwyczajnego ale i bez reelacji :) jak komus zalezy na troche oszczedniejszej wersji wozka to propozycja jest dosc ciekawa ... amortyzacja ok, nie jest twardy a nawet nie wiem czy nie miekki w porownaniu z innymi ... warto sie zastanawiac ...

ostatni na trasie byl sklep 4KIDS na Zakopiance ... ale o nim napisze jak wroce z kosciola :D

skoro jestem w domu to napisze jeszcze ostatni sklep ...
w 4kids obslugiwal nas bardzo sympatyczny pan ktory nam troche rzeczy powiedzial, troche odradzil, a wlasciwie nasze ogladanie skupilo sie na x-landerze ...
http://www.allegro.pl/item735290393_x_lander_xa_x_a_08_wyprzedaz_gratis_folia_uchwyt.html
nie wiem czy dokladnie ten model ogladalismy ale to model z ostatniej kolekcji byl ...
odpowiadalo mi w nim wszystko: kola /jedyne na szprychach i metalowych felgach dzieki czemu sie nie odkształcają !!/ wszystkie pompowane, duze i oczywiscie przod skretny :), amorki - najlepsze z wszystkich jakie dotad ogladalismy /przeszly test szklanki wody ale pod zakopianka troche jest rowniej niz przed entliczkiem :)/ materialy, wyposazenie, bardzo duza spacerowka !!! jeszcze wieksza niz w TAKO, wsiadalo do wozka 4 letnie dziecko i mialo naprawde sporo miejsca !! oczywiscie sa adaptery do maxi-cosi wszelkie moskitiery i takie tam ... a z minusow - jak wiadomo w x-landerach spacerowka tylko przodem do kierunku jazdy !! /ale cos za cos bo dzieki temu jest szersza o okolo 4-5cm !!/ no i niezbyt duza gondola /wieksza niz w TAKO ale mniejsza niz w Bolderze/ no i maly wybor kolorow ale my jesli bysmy sie decydowali to na 200% wzielibysmy niebieski wiec wlasciwie to nam rybka plum ...

z wielkiej trójcy najlepszy wydaje mi się Jedo (no i te jego świetne kolorki!) . X-landery mi się absolutnie nie podobają :no: a Bolder trochę nie na moją kieszeń.

reklama
hihi, mea- moja lista wyglada dokładnie tak samo:-) Chcę teraz zobaczyć te cuda w realu i jeden z tych 2 najprawdopodobniej kupimy

Do góry