reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
ja już wybrałam, nasz pierwszy strzał, wózek do odebrania na miejscu, prowadzi się go świetnie i cena jest jak dla mnie idealna. kupujemy go w październiku.
roan marita jezeli o nim piszesz - ja slyszalam ze ten wozek jest calkiem dobry i dobrze sie sprawuje bynajmniej o wadach nie slyszalam - tylko ze do mnie nie przemawia styl wozka - ale to juz tylko i wylacznie kwestia gustu !!!!

styl to tak jak piszesz rzecz gustu ... ja bym chciala kupic wozek taki zeby wystarczyl rowniez dla drugiego dziecka ... wiec musi byc raczej solidny /glownie stelaz i kola/ niekonieczie lekki /tu wiecej do powiedzenia maja ci co go musza na ktores pietro wytachac/ ale najwazniejsze to dobre zawieszenie, kola pompowane i porzadna gondola /to z uwagi na zime!!/

Ja się zastanawiam nad Roanem Marita. Styl mi się własnie podoba, tylko gdzies czytałam, że fotelik kiepski do niego, a nie wiem czy można do niego dopiąc jakis inny np. Maxi cosi (ponoc najbardziej bezpieczne?).
Ja poszukuje wózka lekkiego, z łatwo odpinana gondolą. Muszę targać na 3 piętro, więc mam plan, żeby targać sama gondolę, a stelaż gdzieś na dole w klatce upychać (albo w piwnicy)

Ja mam bardzo podobny wozek do tego i jestem z niego zadowolona:tak:nie wiem dlaczego dziewczyny tak na niego narzekaja:szok::no:ja mam go bez fotelika,powiedzcie mi czy ja do takiego wozka moge dolaczyc fotelik?Bo tego nie wiem?

z mężem kupiliśmy jakies 2 tyg temu identyczny wózek, rozłożyliśmy go, ja spacerowałam sobie z nim po domu i jest jak dla mnie super:) fajnie sie go prowadzi, nie jest ciężki-a to ważne, no i ten fotelik też super:) ogólnie jestem z zakupu zadowolona, zobaczymy jak wyjdzie po jakims czasie od urzytkowania go;)

Dziewczynki ponawiam moje pytanie z wątku głównego. Jakie wypełnienie powinna mieść kołderka i poduszka dla maluszka? Czy to jest jakiś półpuch czy coś zupełnie innego, bo zupełnie się nie orientuję.

Dziewczynki ponawiam moje pytanie z wątku głównego. Jakie wypełnienie powinna mieść kołderka i poduszka dla maluszka? Czy to jest jakiś półpuch czy coś zupełnie innego, bo zupełnie się nie orientuję.

ja jestem zwolennikiem wypelnien antyalergicznych ... silikon czy inne sztuczne i lekkie wlokna u mnie spisuja sie doskonale !! mozna je prac w pralce w wysokich temperaturach wiec w zupelnosci spelnia moje wymagania

relacje z wozkorozpoznania czas zaczac :)

bylam wczoraj w 5 sklepach w krakowie i troche tego ogladalam ...

bede jechala sklepami bo tak bedzie wygodniej zeby niczego nie pominac :)
1. entliczek-pentliczek
tu widzialam wozkow od zapieprzenia /jak w kazdym sklepie/ ale jak zaczelam wymyslac co chce to sie lista uszczuplila do 2 modeli ...
- po pierwsze Mutsy 4Rider SINGLE SPOKE z nosidełkiem (745022227) - Aukcje internetowe Allegro
wozek ktory niby powinien mi odpowiadac ale tak do konca to nie jestem przekonana ... po pierwsze nie ma tak standardowo regulowanej raczki tylko sie ja wsuwa i wysuwa teleskopowo ... efekt jest taki ze jak jest sie niskim to sie kolanami wali w gondole bo im nizej tym raczka jest blizej wozka !! druga sprawa to prawie zerowa amortyzacja -> wytrzepie w tym dziecko maksymalnie a nie o to chodzi !!
- po drugie WÓZEK IMPLAST BOLDER SD NOWOŚĆ 2009MEGA GRATISY (734763401) - Aukcje internetowe Allegro
tu musze powiedziec ze JESTEM NA TAK !! gondola jest pierwsza klasa !! duza ale nie jakas "przerosnieta" dosyc gleboka i z podnoszonym zaglowkiem :) materialy dobrej jakosci no i stelaz !!! bosz tam sa takie sprezyny jak ta co felipe mase w glowe rabnela !!!! ale za to amortyzacja jest bomba i wozek przy tym nie jest twardy, latwo sie prowadzi, wzielismy go na kostke brukowa i pan wsadzil do gondoli szklanke z woda - test na wytrzesienie - i nawet nic sie nie wylalo !! znaczy ze wozek jest jak najbardziej ok !!
acha sa dwa rozne stelaze do bolderow - czarny i srebrny - czarny jest drozszy i ma mniejsze sprezyny ale mi bardziej siadl ten srebrny i ten est tez tanszy o 150 zl :) ale cena sklepowa tego wozka nie rozwala bo bez fotelika kosztowal prawie 1700zl ...

reklama
2 na liscie sklepow byl swiat dziecka gdzei wlasciwie byly wozki gracko, conneco i jakies dziwne inne ... przyznam ze jak szybko weszlam tak tez szybko z niego wyszlam !! ani jednego wozka na duzych kolach !! masakra !! to znaczy byl conneco na duzych ale to chyba byl najtwardszy wozek w historki jaki probowalam !!

Do góry