A
AnOoLa88
Gość
HIT! WÓZEK RAMATTI AMBER GONDOLA +SPACER W JEDNYM (741844397) - Aukcje internetowe Allegro
albo ten?
próbuje znaleźć fajny i niedrogi wózek..
albo ten?
próbuje znaleźć fajny i niedrogi wózek..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
roan marita jezeli o nim piszesz - ja slyszalam ze ten wozek jest calkiem dobry i dobrze sie sprawuje bynajmniej o wadach nie slyszalam - tylko ze do mnie nie przemawia styl wozka - ale to juz tylko i wylacznie kwestia gustu !!!!ja już wybrałam, nasz pierwszy strzał, wózek do odebrania na miejscu, prowadzi się go świetnie i cena jest jak dla mnie idealna. kupujemy go w październiku.
Ja mam bardzo podobny wozek do tego i jestem z niego zadowolonanie wiem dlaczego dziewczyny tak na niego narzekajaja mam go bez fotelika,powiedzcie mi czy ja do takiego wozka moge dolaczyc fotelik?Bo tego nie wiem?
Dziewczynki ponawiam moje pytanie z wątku głównego. Jakie wypełnienie powinna mieść kołderka i poduszka dla maluszka? Czy to jest jakiś półpuch czy coś zupełnie innego, bo zupełnie się nie orientuję.