reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
I tak każda wybierze wózek pod siebie.. ; )
pod swój portfel i swoją wygodę.. :-D
ja teraz łóżeczka szukam.. ; )
ja juz łóżeczko mam prawdopodobnie zamowione hi hi hi ,moj z tajniaka zamowil mi jak wyjezdzal - ja udaje ze nic niewiem co by mu przykrosci nie zrobic ze z niespodzianki lipa :) ...mam wygladac niespodzianki w next week oooooo tyle sie dowiedzialam a ze ostatnio ogladalam łóżeczka i mu pokazywalam ktore mi sie podoba - wiedzial jak to rozegrac ahahhaha !!!!!

ja juz łóżeczko mam prawdopodobnie zamowione hi hi hi ,moj z tajniaka zamowil mi jak wyjezdzal - ja udaje ze nic niewiem co by mu przykrosci nie zrobic ze z niespodzianki lipa :) ...mam wygladac niespodzianki w next week oooooo tyle sie dowiedzialam a ze ostatnio ogladalam łóżeczka i mu pokazywalam ktore mi sie podoba - wiedzial jak to rozegrac ahahhaha !!!!!
haha :-D
my dzisiaj moze wybierzemy coś ..mam upatrzonego sprzedawce.. od ktorego od razu zamówię przewijak ; )
i mejbi jutro zamówimy.. :-D
no i już tylko ubranka posegregowac poprać zobaczyć czego nie mam i ... czekać na poród :-D

Ania, zgadzam się z Tobą... każdej podoba się co innego i każda widzi inne plusy i minusy :tak: to samo ma się do złotówek, które chcemy wydać na wózek.

ja już wybrałam, nasz pierwszy strzał, wózek do odebrania na miejscu, prowadzi się go świetnie i cena jest jak dla mnie idealna. kupujemy go w październiku.

reklama
Do góry